SEO

Kvalitet, ærlighed og resultater: SEO fra et af de førende bureauer

SEO (på dansk søgemaskineoptimering) er forkortelse af Search Engine Optimization og er strategisk opbygning og optimering af hjemmesidens styrke til bedre synlighed og placeringer i søgeresultater på søgemaskiner som Google og Bing.

Hvorfor vælge SEO?

Google er i dag den absolut foretrukne søgemaskine, når brugere målrettet søger efter en ydelse eller et produkt. Optimal synlighed på Google og trafik fra denne er derfor en aldeles vigtig del af en virksomheds online marketing strategi. Valget af SEO er derfor vigtigt i forbindelse med fordeling af virksomhedens markedsføringsbudgetter.

Hvorfor er SEO en succes?

Brugerne af søgemaskiner har allerede et behov, når de søger efter en

ydelse eller et produkt. De skal altså ikke først have skabt et behov via reklame, som man kender det fra andre medier. God synlighed og høje placeringer i søgeresultater ved hjælp af SEO arbejde gør, at en hjemmeside bliver profileret overfor forbrugeren, når behovet er der, hvilket oftest resulterer i en handel.

Hvordan fungerer SEO i praksis?

En hjemmesides struktur og indhold tilrettes (ON site SEO) ud fra søgemaskinernes retningslinjer og algoritmer. En hjemmeside præsenteres altså på en måde, der gør, at søgemaskinerne finder den interessant og kvalitativ. Udover præsentationen, arbejdes der på hjemmesidens udefrakommende styrke og popularitet (OFF site SEO). Du kan læse meget mere om dette her.

"Høje placeringer i søgeresultaterne profilerer din hjemmeside overfor forbrugeren, når behovet er der"

Hvad kræver SEO af virksomhederne?

Først og fremmest kræver SEO en klar forståelse af, hvad der skal ske i den løbende proces. At have en målsætning er et af de vigtigste aspekter, som vi naturligvis hjælper dig med.

Hvad koster SEO?

Det er ikke muligt at prissætte SEO på forhånd, da prisen altid vil være afhængig af den enkelte virksomheds konkurrencesituation, hjemmesidens form og position, valg af søgeord og målsætning m.m.. ATAK arbejder altid med faste priser udregnet efter den enkelte virksomheds behov og målsætninger.

Hvordan vælger du den rette SEO partner?

At vælge en SEO partner kan for selv den mest garvede marketingansvarlige være en svær affære. Hos ATAK anbefaler vi altid kommende kunder at kontakte vores referencer for at få udtalelser fra disse. Vores kunder er vores bedste kort på hånden, og vi er stolte af at fremvise deres resultater.

For ATAK er forretningsdrift ikke en kortsigtet strategi – men derimod meget langsigtet. Vi glemmer aldrig vores vigtigste dyd, at vi kommer længst med kvalitetsarbejde, ærlighed og naturligvis gode resultater.