Grafisk Design - Virksomhedens identitet i et logo eller banner

Grafisk Design

Virksomhedens identitet i et logo eller banner

Nogle gange er søgemaskineoptimering og online annoncer ikke tilstrækkeligt. Mange virksomheder vil også gerne ud med et visuelt budskab, fordi de eksempelvis med grafisk design har langt flere muligheder for at formidle deres budskab.

ATAK kan levere logodesign og bannerdesigns samt grafiske design-elementer, som vil hjælpe virksomheden til at formidle et budskab, og som ligeledes understøtter virksomhedens visuelle identitet.

Hvad er grafisk design?

Hos ATAK er det vigtigt, at grafisk design understøtter virksomhedens identitet og er let genkendeligt, samtidig med at det kan repræsentere virksomheden og dets produkter, uanset hvor og hvordan det bliver brugt. Det kan bl.a. være ved hjælp af typografi og iøjnefaldende grafiske elementer.

Grafisk design bør være enkelt, forståeligt og være i stand til at

videreformidle grundlæggende oplysninger om konteksten. Uanset om det er i en tryksag eller digitale medier, skal det være med til at videreformidle det visuelle budskab og øge virksomhedens universelle genkendelighed.

Vores kreative grafikere og designere har en spændvidde, der strækker sig over mange forskellige brancher og udtryk, så dit logo eller banner vil skille sig ud fra mængden.

ATAK har dig med i hele processen - fra idé til færdigt produkt. Du vil typisk modtage en række skitser og grafiske designforslag, hvorefter vi i samråd vælger, hvilket grafisk design vi skal gå videre med. Efter godkendelse vil produktet blive finpudset og derefter leveret i de ønskede formater.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad enestående grafisk design af logo eller banner kan gøre for din virksomheds identitet, så skal du være velkommen til at kontakte os.