Banner reklame: Et perfekt bannerdesign siger mere end 1000 ord

Banner reklame

Et perfekt bannerdesign siger mere end 1000 ord

Bannerdesign er et af de produkter på det visuelle område, hvor vi har rigtig stor erfaring. Igennem de seneste år har vi leveret hundredevis af banner reklamer til små og store virksomheder. Vi er bl.a. fast leverandør af banner reklame til nogle af Danmarks største netværk.

Bannerdesign af banner reklame

Hos ATAK arbejder vi efter det princip, at et professionelt bannerdesign siger meget mere end 1000 ord, hvorfor vi rådgiver vores kunder til at sætte ekstraordinær fokus på banner reklamer. For nogle kunder spiller budgettet en rolle, mens det hos andre blot er det endelige resultat, der tæller. Uanset prioritet kan vi garantere, at dit bannerdesign bliver et vigtigt blikfang for jeres produkter og ydelser.

Jeres produkt eller den ydelse i tilbyder, spiller naturligvis en væsentlig rolle i udformningen af bannerdesignet. Hvis den er unik, kan en enkel banner reklame skabe flere kliks, end hvis det er et meget typisk produkt eller ydelse. Vores designere har den fornødne ekspertise til at få banner reklamen til at skabe mest mulig positiv opmærksomhed omkring jer og produktet.

Bannerdesign rådgivning

De mange års erfaring har givet os rigtig god føling med sammenhængen mellem budskabet og bannerdesignet. Vi rådgiver og vejleder virksomheder til at finde den rette strategi for jeres banner reklame kampagne.

Et samarbejde består typisk af en gennemgang af jeres produkt/ydelse og det budskab i vil ud med. Bannerdesigneren bruger den nødvendige tid til en brainstorm, hvorefter kunden vil blive præsenteret for nogle forslag til, hvordan jeres specifikke banner reklame kampagne kan udformes og skabe den ønskede opmærksomhed.

Har du brug for et professionelt bannerdesign til en kommende banner reklame kampagne, skal du være velkommen til at kontakte ATAK A/S for at høre om dine muligheder.

Du kan læse meget mere om banner reklame og banner design på vores søstervirksomheds hjemmeside: BannerSalg.dk, hvor du også kan se et udvalg af tidligere bannerdesigns.

Eksempler på banner design: