Kreativt design af logo: Det rette logodesign kan gøre stor forskel

Logodesign

Kreativt design af logo kan gøre en stor forskel

Vi har i mange år arbejdet med design af logo til både kunder og adskillige egne projekter. Her har vi lært, at et logo ikke kun er en måde at genkende en virksomhed på, men samtidig kan have en indirekte signalværdi, som kan være aldeles afgørende i virksomhedens online marketing.

Design af et unikt logo spiller en utrolig stor rolle, hvis branding prioriteres højt hos jer. Derfor er det vigtigt, at der bliver skabt det bedst mulige resultat, eftersom et logo er med til at definere virksomhedens visuelle identitet.

Derfor tilbyder vi naturligvis design af logo, som en del af pakkeløsningen, hvis ikke din virksomhed har et logo i forvejen. Eftersom et logodesign kan være noget helt nyt for dig, tager vi jer ofte med i samtlige trin mod et færdigt logodesign, som repræsenterer virksomheden på bedste vis.

Før design af dit logo lytter vi til dine ønsker og taler med dig om, hvilke signaler der repræsenterer jeres virksomhed. Dernæst udarbejder vores logodesigner en række skitser, der drøftes med kunden. Når kunden er tilfreds med design af logo, vil det valgte logodesign blive rentegnet og leveret i de mest gængse formater, så logoet også kan benyttes til kampagner i eksempelvis offline medier.

Vi tilbyder også at lave et helt nyt logodesign til jeres virksomhed, hvis det gamle enten er misvisende for virksomhedens nuværende værdier og signaler eller blot trænger til en opfrisker.

Kontakt os hvis i har brug for design af et unikt logo til at repræsentere jeres virksomhed.

Eksempler på logoer:

Eksempel på logodesign
Eksempel på logodesign
Eksempel på logodesign
Eksempel på logodesign