Professionelt design og opsætning af din Online Webshop og Netbutik

Webshop

Professionelt design og opsætning af din Online Webshop og Netbutik

Der findes mange forskellige typer systemer til netbutikker - lige fra gratis open source til dyre avancerede webshops, som du med lidt teknisk snilde selv kan påbegynde. Men er du interesseret i, at din online shop skal kunne nogle bestemte ting og se ud på en bestemt måde samt være søgemaskinevenlig i alle disse niveauer, så skal der professionel assistance til, og det kan ATAK tilbyde.

En webshop har som regel rigtig mange produktsider. Dog sjældent søgemaskinevenlige kategorisider, som indeholder optimeret tekstindhold. Oftest er linkstruktur også en udfordring. Det er derfor en meget god idé, at kende det online shopsystem, man vælger, så man får en søgemaskinevenlig netbutik med potentiale for at tiltrække en større omsætning vha. SEO.

ATAK tilbyder hovedsageligt fulde løsninger i WooCommerce webshop system til WordPress, men tilbyder også redesign af din netbutik og/eller udvikling af enkelte elementer i de fleste andre online shop løsninger. Vi har dog den langt største erfaring og ekspertise i WooCommerce.

Er du blevet interesseret i at opdatere jeres webshop, eller har du måske planer om at starte en online shop op fra bunden, så skal du være velkommen til at kontakte ATAK for at høre, hvordan vi kan assistere dig med at gøre din netbutik professionel i både sprog, brugervenlighed og visuel fremtræden.