SEO venlige hjemmesidedesigns og webdesigns fra kreative designere

Webdesign

SEO venlige hjemmesidedesigns og webdesigns fra kreative designere

ATAK er klar over hvor vigtigt, et unikt webdesign er for virksomhedens ansigt udadtil. Vores kreative designere bruger meget af deres tid på at skabe unikke hjemmesidedesign & webdesigns, som både du og vi kan stå inde for, og som samtidig lever op til jeres krav og ønsker for hvad et hjemmesidedesign skal signalere.

En hjemmeside med et professionelt udtryk virker ofte mere troværdigt overfor jeres kunder og giver samtidig potentielle kunder et bedre førstehåndsindtryk af virksomheden. Dog kan designmulighederne begrænses en smule, når en hjemmeside skal være søgemaskinevenlig og have plads til en vis mængde tekstindhold.

Vi har rigtig mange års erfaring med søgemaskinevenligt webdesign, hvorfor denne udfordring overhovedet ikke er ubekendt for ATAKs designere, men en fast bestanddel af vores webløsninger og hjemmesidedesign generelt.

ATAKs webdesignere har den nødvendige rutine i at skabe god balance mellem SEO og det professionelle og visuelle udtryk i et hjemmesidedesign, uden det forstyrrer kundens oplevelse af jeres hjemmeside.

Overvejelser før et webdesign

Når der skal laves et hjemmesidedesign, er der adskillige faktorer, der bør tages i betragtning, inden man går i gang med selve designprocessen. I det følgende giver vi nogle gode råd til hvilke overvejelser, du bør have dig, i forbindelse med design af din hjemmeside.

Har din virksomhed allerede et logo og vil du gerne videreføre virksomhedens visuelle udtryk og evt. brand? Så er det vigtigt at designet passer til jeres logos æstetiske udtryk. Hvis din virksomhed ikke allerede har et logo, så er det selvfølgelig vigtigt, at det nye webdesign indeholder en stil og et udtryk, som du synes passer til din virksomhed, og gør integrering af et logo smertefrit.

Det er vigtigt, at der en vis visuel forbindelse mellem virksomhedens visuelle udtryk, logoet og hjemmesidedesignet.

Farverne på en hjemmeside siger meget om virksomheden og hvad den vil signalere. Alle farver har en virkning på folk og kan have visse betydninger og det er derfor meget vigtigt at kende til farvers individuelle signaler. ATAK rådgiver kunderne omkring farvevalg, ud fra hvad det er i gerne vil signalere med jeres webdesign.


Eksempler på webløsninger lavet af ATAK: