Webudvikling og programmering af avancerede hjemmesider og webshops

Webudvikling

Programmering af avancerede hjemmesider og webshops

Gennem de sidste 10 års webudvikling er det gået hen og blevet en fast del af en virksomheds profil at have en avanceret hjemmeside, som kan informere, aktivere og holde fast i kunder. Har i en hjemmeside, som kan alt det, den skal kunne? En af ATAKs helt store forcer er søgemaskinevenlig programmering og webudvikling af hele hjemmesider samt enkeltstående elementer.

Vi har mange års erfaring med forskelligartet webudvikling og programmeringsopgaver på både egne og kunders hjemmesider. Vi har derfor stor ekspertise med både strategi, planlægning, implementering og videreudvikling af avancerede hjemmesider i flere typer CMS - bl.a. WordPress og eget CMS system. Med tiden har vi udviklet os til at være en af Danmarks bedste samarbejdspartnere indenfor webudvikling og programmering af søgemaskinevenlige hjemmesider, hvilket kun vil komme dig og din fremtidige hjemmeside til gode.

ATAK har et dedikeret webudviklings- og programmeringsteam med speciale i PHP samt tilknyttet en række programmører med stor erfaring inden for hvert deres speciale. Du kan dermed trække på nogle af Danmarks bedste programmører, hvilket endvidere betyder, at vi kan løse alle tænkelige opgaver inden for programmering og webudvikling.

Webudvikling og programmering af en avanceret hjemmeside kræver ofte en større mængde opmærksomhed i alle faser af samarbejdet, end en simpel hjemmeside eller blog gør. Der skal først og fremmest udarbejdes en detaljeret opgavebeskrivelse og kravspecifikation i samarbejde med sælger eller den projektansvarlige, som bliver tilknyttet. Denne vil fungere som vores fælles opgavebeskrivelse i gennem hele forløbet. Vi fokuserer på tæt dialog for at eliminere misforståelser og spildtid.

Kontakt ATAK for at høre mere om jeres muligheder inden for webudvikling - en avanceret hjemmeside, designet og opbygget efter dine specifikke ønsker eller programmeringsopgaver af specifik karakter.