Ny WordPress Hjemmeside - Bruger- og konverteringsvenlig

Ny WordPress hjemmeside

Skal din nye hjemmeside være i WordPress?

Skal den gamle hjemmeside skiftes ud til en mere bruger- og konverteringsvenlig en af slagsen, bør I kraftigt overveje en ny WordPress hjemmeside. Selve CMS-backenden er nem at bruge for jer som administrator, og ikke mindst er platformen så populær, at der konstant udvikles på den, så I altid enkelt og billigt vil kunne opdatere til en tidssvarende platform og design.

Der findes mange gode CMS-platforme, men med en ny hjemmeside i WordPress får man en gennemstruktureret platform, der er til glæde for jer og jeres kunder.

Alt er (bør være) responsivt design i dag. Med en WordPress hjemmeside åbner der sig adskillige muligheder for at få et responsivt design til enhver stil og budskab.


Hvad kan en ny Wordpress hjemmeside gøre for jer?


En ny WordPress hjemmeside kræver professionel tilgang, hvor vi som udviklere og designere bidrager med adskillige års erfaring i hjemmesider og konverteringsoptimering. Det er ikke længere nok blot at have "et visitkort online", men det handler om at skabe interesse for de besøgende på et helt andet niveau end hidtil, da konkurrencen på markedet er vækstet med rekordfart.

WordPress opbygges både som hjemmeside, shop (Woocommerce) og blog. Herudover er der et hav af diverse udvidelsesmuligheder (plugins), der gør det muligt at få en ny hjemmeside akkurat efter behovet og ønskerne, der gør din hjemmeside til din "sælger i marken", som kan konvertere flere besøgende til kunder.


Unikke features med Wordpress Plugins

Wordpress platformen alene er en funktionel - men en ret bar - platform. Alle funktioner og features kobles på med plugins. Det kan være en simpel til en avanceret kontaktformular, SEO-plugins til at gøre hjemmesiden mere søgemaskinevenlig, spam-filter plugins til at holde spam væk fra kommentarer i bloggen og meget mere.

Hos ATAK udvikler vi både egne plugins, og ligeledes arbejdes der med et hav af allerede udviklede plugins. Der findes rigtig mange plugins inden for samme emne, hvorfor det er vigtigt at finde dem, der fungerer bedst - som ligeledes har netop den funktion, som I ønsker.


Skal hjemmesiden designes fra bunden eller som et tema?

Når den nye hjemmeside er besluttet for at blive udviklet i Wordpress, spiller designet en væsentlig rolle. Her skal I beslutte jer for, om hjemmesiden skal designes fra bunden, eller om der skal findes et tema for derefter at bygge videre på den.

Et helt nyt design har man 100% sit eget præg på, men det er også oftere en dyrere løsning. Hos ATAK kan vi varmt anbefale at bygge videre på et eksisterende tema og sætte sit eget præg på det. Der findes rigtig mange gennemførte temaer, hvor det uden tvivl vil være muligt at finde et tema, der dækker jeres behov.Hvad kan ATAK bidrage med til os?

Hos ATAK undervurderer vi ikke de små detaljer i forløbet. Vi er overbeviste om, at der opnås et meget bedre og tilfredsstillende resultat, hvis der tages grundigt hånd om detaljerne fra projektets spæde start til den mindste detalje i afslutningsfasen.

Vi skynder os ikke, men vi respekterer og overholder en deadline. Vi er ikke de billigste på markedet (og langt fra de dyreste), men vi leverer altid et godt resultat, hvor alt er tænkt igennem. Derfor skal I vælge ATAK som hjemmeside-leverandør.


Pris på en WordPress hjemmeside

Priserne på en Wordpress hjemmeside starter fra kr. 10.000 ekskl. moms og stiger ift. ønsker og behov. Vi indleder med et møde (eller telefonmøde), hvor konsulenten lytter til jeres ønsker og behov. Allerede her giver vi typisk et prisestimat. Herefter regner konsulenten på en pris med udvikleren og vender tilbage med et skriftligt tilbud. Accepteres denne pris, udarbejdes der en kravspecifikation, der sendes til godkendelse hos jer.

Vi giver altid en fast pris på opgaven, så I ikke senere bliver overrasket med ekstraomkostninger.


Hosting af jeres nye Wordpress hjemmeside

Hos ATAK tilbyder vi hosting af hjemmesider til fordelagtige priser. Vi samarbejder med nogle af Danmarks førende hostingfirmaer, hvor vi igennem årene har testet deres servere, oppetid m.m. Vi anbefaler kun hostingløsninger, vi selv kan stå 100% inde for.

Har I allerede selv en hosting løsning, I er glade for, bygger vi gerne den nye hjemmeside her på. Der kan dog være visse krav til webhotellet, så det muligvis vil kræve en opdatering/opgradering, før Wordpress vil fungere.


Undervisning i Wordpress

Hos ATAK sørger vi for, at I er fuldt klædt på til at kunne administrere og opdatere jeres nye WordPress hjemmeside. Erfarne WordPress-eksperter står for undervisningen af de af jeres medarbejdere, der står for vedligeholdelse af jeres hjemmeside. Det gør ingen forskel, om I er én eller fem deltagere til undervisningen.

Vores priser er inkl. undervisning i Wordpress. Undervisningen kan foregå hos os, hos jer eller som fjernundervisning online.


Kunne I tænke jer en uforpligtende snak om en ny WordPress hjemmeside?