Google Annoncering - din vej til eksponering og øget omsætning

Google Annoncering

Din vej til eksponering og øget omsætning

Google er nok verdens ubestridte største online annonceringsplatform. Man søger ikke efter information på internettet, man ”googler det”. Det, at ”google”, er endda blevet en del af den danske retskrivningsordbog, hvilket betyder, at annoncering på Google kan blive en yderst lukrativ forretning for virksomheder, som gerne vil have målrettet eksponering på Google.

Med Google annoncering kommer du i kontakt med en enorm stor gruppe af potentielle kunder og mulighederne for at målrette annoncekampagner, ved at foretage grundige konkurrent-, målgruppe- og søgeordsanalyser, er uanede. Via annoncering på Google opnår virksomheden en større synlighed på internettet og ikke mindst mere kvalitativt trafik, som kan oversættes til øget omsætning.

Konkurrencen på Google er stor, fordi mange virksomheder allerede har opdaget potentialet i værdien i at have høj eksponering med Google Ads annoncering på relevante søgeord. Netop identificering og udvælgelse af relevante søgeord er en af ATAKs kernekompetencer og

vores Google Ads-eksperter har stor erfaring med at rådgive kunder i alle typer brancher om strategi i Google Ads. Vores erfaring med Google annoncering er jeres garanti for, at jeres ressourcer bliver allokeret for at give det bedst mulige afkast.

Vi udvikler jeres annoncekampagner i samarbejde med jer. Det er ATAKs holdning, at jeres branchekendskab og vores ekspertise i Google annoncering skaber en synergieffekt, som løfter kampagnens performance og overordnede kvalitet.

Med topplaceringer på den mest magtfulde annonceringsplatform på internettet giver vi dig mulighed for øget omsætning vha. Google annoncering. Vi optimerer jeres annoncekampagner løbende og rådgiver jer, når nye produkter og services skal markedsføres.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor du kan høre om, hvilke muligheder og fordele der er i øget eksponering med Google annoncer og annoncering.

"Med Google annoncering kommer du i kontakt med en enorm stor gruppe af potentielle kunder"