Søgemaskinemarketing (SEM) på Google er guld værd for et firma

Søgemaskinemarketing (SEM)

Google er guld værd for en virksomhed

Søgemaskinemarketing (SEM) er betegnelsen for markedsføring i søgemaskiner og dækker hovedsageligt over søgemaskineoptimering og annonceservices som Google AdWords. ATAK har sit altoverskyggende fokus på danskernes foretrukne søgemaskine; Google, som naturligt nok også er den mest populære kanal til søgemaskinemarketing blandt danske virksomheder - især annonceservicen Google AdWords.

Søgemaskinemarketing (SEM) er en meget effektiv marketingmetode, som er 100 % styret af søgeord. Dette betyder, at søgemaskinemarketing er styret af forbrugerens interesse, hvorfor du har langt større mulighed for at fange potentielle kunder i den interessante del af købeprocessen.

Inden for søgemaskinemarketing tilbyder ATAK opsætning, vedligeholdelse samt optimering af Google AdWords kampagner samt alle typer SEO kampagner, hvor din hjemmeside optimeres efter Googles algoritmer og derefter arbejdes op i toppen af søgeresultaterne på udvalgte søgeord.

Konkurrenceniveauet på generiske søgeord stiger i takt med at søgemaskinemarketing bliver mere og mere populært. Søgemaskinemarketing og især søgemaskineoptimering er ved at være den eneste måde, du har chance for at blive synlig på Google og komme i toppen af de organiske søgeresultater, hvilket kan blive en katalysator for øget omsætning, hvis det er på de rigtige søgeord.

Det er ganske enkelt at sætte en Google AdWords konto op, men det kræver erfaring at få det størst mulige udbytte af virksomhedens søgemaskinemarketingbudget. Derfor er det en god investering at få assistance fra en certificeret Google AdWords partner til opsætning,

vedligeholdelse og optimering af virksomhedens Google AdWords og SEO kampagner.

I Google AdWords har du 100 % kontrol over, hvornår og hvem annoncerne skal vises til. Denne type søgemaskinemarketing (SEM) kaldes også for en PPC kampagne, hvilket groft sagt betyder, at du kun betaler for de gange, der bliver klikket på dine annoncer, i den periode kampagnen er aktiv.

Vidste du i øvrigt, at sideløbende søgemaskinemarketing kampagner har en synergi effekt, som skaber endnu bedre resultater for jeres investering?

Kontakt ATAK for mere info, hvis du er interesseret i at høre meget mere om jeres muligheder inden for søgemaskinemarketing.

Google Partner

Dette er et bevis for, at ATAK A/S opfylder Googles krav som AdWords eksperter og rådgiver både danske og udenlandske virksomheder med Google AdWords.