6-ugers kursus i 'Digital Kommunikation i praksis' hos ATAK A/S

DIGITAL KOMMUNIKATION i praksis

Kurset inkluderer:
Google Analytics Certificering
ATAK Reputation certificering
ATAK Reputation PRO certificering

KURSUSBESKRIVELSE - Digital Kommunikation


Med et 6-ugers kursus i Digital Kommunikation i praksis hos ATAK A/S lærer du om proaktiv og reaktiv kommunikation i alle henseender. Du bliver klædt på til at varetage en kommunikationsmedarbejders opgaver både kunne bruge dine evner til alt fra markedsføring og kommunikation og til krisehåndtering.

De fleste kommunikationsfolk besidder allerede de traditionelle kommunikationskompetencer, men de kommer desværre til kort, når den digitale virkelighed indhenter dem. Alle virksomheder er eller ønsker at være digitale, men kommunikation er ikke fulgt med den digitale udvikling, hvorfor mange virksomheder halter enormt meget bagefter i forhold til deres konkurrenter.

På ATAK A/S’ 6-ugers kursus i Digital Kommunikation i praksis får du et indblik i en lang række discipliner, der giver dig værktøjer til at løfte din arbejdsplads og ikke mindst kunne håndtere krisesituationer som shitstorms eller angreb på virksomhedens digitale identitet og omdømme. Du bliver undervist af landets absolut førende specialister på området.

Download kursuspræsentationen som PDF


GENERELT OM KURSET


TILKNYTTET KARRIERECOACH & -VEJLEDNING


På kurset vil du få tilknyttet en karrierecoach, der kan sparre med dig om din videre færd efter kurset. Karrierecoachen kan bl.a. hjælpe dig med at gennemgå dine ansøgninger, finde en praktikplads og give feedback på din LinkedIn-profil.

PROFESSIONEL FOTOGRAF


Som noget unikt får du, som en del af forløbet, en session med en professionel fotograf, der tager profilbilleder af dig, som du kan bruge på dine sociale medier, dit CV m.v.


KURSUSPROGRAM


LEKTION EMNE
1 Grundprincipper i digital kommunikation & krisekommunikation - hvad, hvorfor og hvordan.
2 Kommunikation i søgemaskiner, på sociale medier og anmeldelsesplatforme
3 E-mail markedsføring & Automation
4 Skriftlig kommunikation
5 Branding
6 PR
7 Krisekommunikation og Shitstorm-håndtering
8 Review management (Sådan håndterer du anmeldelser)
9 Online reputation management
10 Reputation marketing
11 Reputation marketing
12 En kommunikationsmedarbejders opgaver & ansvar (værdiskabende implementering) Digital kommunikation i den virkelige verden Opsamling på pensum // Forberedelse til eksamen
- Upload af disposition
13 Eksamen (+ photoshoot hos professionel fotograf)