Kursus i Digital Markedsføring i København - 6-ugers kursus med 10-ECTS

DIGITAL MARKEDSFØRING

Bliv skarp til digital markedsføring, WordPress og e-handel på 6 uger
RESERVER DIN PLADS HENT KURSUSPLAN

KURSUSBESKRIVELSE - Digital Markedsføring & Kommunikation


Med et 6-ugers kursus i Digital Markedsføring hos ATAK A/S lærer du om digital markedsføring & kommunikation, e-handel og webdesign.

Bliv klædt på til at varetage en digital marketingkoordinator-rolle eller springe ud i livet som selvstændig.

Du kender allerede til Google og Facebook, men ved du, hvordan du arbejder med Googles algoritme, så du bliver placeret øverst i søgeresultaterne, eller hvordan du laver Facebook-annoncer, der ”følger efter” brugerne? Ved du, hvordan du redder en virksomhed ud af en shitstorm og hvordan du styrker dit online omdømme?

På ATAK A/S’ 6-ugers kursus i digital markedsføring og kommunikation får du et indblik i en lang række kanaler og dygtiggør dig inden for en bred palette af digitale aktiviteter. Du modtager bl.a. undervisning i søgemaskiner, sociale medier, WordPress, reputation management & marketing (herunder shitstorm-håndtering og review management) og e-mail markedsføring.

Alt sammen af kvalificerede undervisere med flere års erfaring og i et tempo, der matcher din læringskurve og på et niveau, hvor alle kan være med.

Download kursuspræsentationen som PDF

SPØRGSMÅL?


Har du spørgsmål til indholdet af forløbet, hjælp til at blive tilmeldt eller andet? Ring til din underviser på +45 2834 5242 eller skriv til gn@atak.dk i dag og vi hjælper dig videre.


DETTE LÆRER DU PÅ FORLØBETGENERELT OM KURSET


CPHBUSINESS - DANMARKS STØRSTE ERHVERVSAKADEMI


Undervisningen foregår hos Cphbusiness, der er Danmarks største erhvervsakademi. Cphbusiness råder over moderne og lyse faciliteter lige ved søerne i København. Her råder vi over et klasseværelse og en række grupperum til gruppearbejde.

PRAKSISNÆR UNDERVISNING


Undervisningen er tilrettelagt, så de forskellige kanaler og værktøjer gennemgås så praksisnært som muligt. Dette, krydret med øvelser og eksempler gør, at du er klar til at arbejde med stoffet straks efter forløbet. Forløbet er en god blanding af teori, læsestof, videomaterielle og opgaveløsning, individuelt såvel som i grupper.

KARRIERESERVICE & -RÅDGIVNING


På kurset vil du få tilknyttet en karrierecoach, der kan sparre med dig om din videre færd efter kurset. Karrierecoachen kan bl.a. hjælpe dig med at gennemgå dine ansøgninger, hjælpe dig med sit netværk og give feedback på din LinkedIn-profil.

PRAKTIKGARANTI - VI HJÆLPER DIG VIDERE


Vi hjælper dig med at finde en praktikplads efter endt forløb, så du kan få foden inden for og arbejde med det, der interesserer dig. Brug din karrierecoach og informer vedkommende om dine ønsker.

6 UGER OG MUNDTLIG EKSAMEN


Kurset løber over 6 uger, hvor vi beskæftiger os med en bred palette af kanaler, medier og værktøjer, der alle er relateret til digital markedsføring. Forløbet afsluttes en mundtlig eksamen (frivillig).

GOD MULIGHED FOR VIDEREUDDANNELSE


Kurset er et modul på akademiuddannelsen "Salg & markedsføring". Det er normeret til 10 ECTS-points og er altså at betegne som et stort fag. Ønsker du at læse videre efterfølgende, er der mulighed for at få merit for dette fag.


KURSUSPROGRAM


LEKTION EMNE
1 Opstart & intro til WordPress
2 WordPress & WooCommerce
3 Søgeordsoptimering (SEO)
4 Intro til Google Ads
5 Google Ads optimering
6 Sociale medier - organisk & betalt
7 Google Analytics Intro
8 Google Analytics Certificering
9 Krisekommunikation & Shitstorm-håndtering
10 Reputation marketing, herunder PR og video
11 E-mail markedsføring
12 Konverteringsoptimering
13 Digital jura & forberedelse til eksamen
- Upload af disposition
14 Eksamen

RESERVER DIN PLADS


Du kan reservere din plads ved at udfylde nedenstående formular. Herefter vil du blive kontaktet af den kursusansvarlige, der vil hjælpe med at udfylde tilmeldingsblanketten. Tilmeldingen er ikke bindende, men blot en reservation af plads.