Bestyrelsen hos ATAK A/S - Læs om bestyrelsesmedlemmerne

Bestyrelse

Pernille Fabricius
Bestyrelsesformand

Pernille Fabricius har en lang ledelses- og bestyrelseserfaring fra store internationale selskaber. Hun har boet og arbejdet i København, Haag, Dubai og er i dag bosiddende i London, hvor hun arbejder som executive bestyrelsesmedlem i John Guest International. Pernille er herudover i bestyrelsen for Royal Greenland, MT Højgaard, Gabriel og er Industrirådgiver for Silverfleet Capital. Pernille har tung erfaring med strategi, finansiel styring, kapitaloptimering og M&A.

Emre Gürsoy
Bestyrelsesmedlem

Emre Gürsoy har mere end 25 års erfaring med ledelse, virksomhedsrådgivning, digitalisering, innovation, brandrådgivning, teknologi og bestyrelsesarbejde. Emre var indtil for nylig Global President og COO for en af de mest succesfulde danske start-ups inden for reklamebranchen. I dag er Emre hovedansvarlig for udvidelsen af Cogniance i Europa - et globalt design- og teknologiselskab med hovedsæde i Silicon Valley. Emre har gennem hele sin karriere rådgivet og samarbejdet med store, globale virksomheder verden over. Emre har en MBA og er uddannet maskiningeniør.

Michael Havemann
Bestyrelsesmedlem

Michael Havemann er født i 1961, student fra Sorø Akademi 1980, cand. jur. i 1985 og har siden 1989 drevet selvstændig advokatforretning; møderet for Højesteret og har i adskillige år været ekstern lektor på det juridiske fakultet ved Københavns Universitet i kontraktsret og medieret. Arbejdsmæssigt følger Michael tre spor: dels som formand for eller medlem af bestyrelserne i en række erhvervsvirksomheder, dels som advokat i erhvervssager og dels som procesførende advokat i mediesager - for typisk ofrene for dårlig journalistik.

William Atak
Bestyrelsesmedlem

William Atak er født i 1977 og har siden 1997 drevet selvstændig virksomhed, hvor fokus primært har været marketing. William er adm. direktør i ATAK A/S og har i mere end ti år fokuseret på Online Reputation Management og digital krisekommunikationsrådgivning. William har udviklet og arbejder til daglig med konceptet SAFEonNET® og dertil tilhørende analyser og modeller. Man oplever tit William som oplægsholder omkring shitstorms, og han optræder tit som specialist på området i danske og udenlandske medier.