Online Branding: Giv dit brand pondus online

Online Branding

Giv dit brand pondus online

Der findes både store og små brands, og så findes der de enestående brands. De fleste virksomheder ser gerne dem selv i den sidste kategori, hvilket er fuldt forståeligt. Vil du gerne have dit brand til at fungere optimalt både offline og online? ATAK har kompetencerne til at hjælpe dig med at optimere og strømline jeres online branding.

At få en virksomheds brand til at have samme pondus online, som offline, er en stor udfordring. Det handler kort sagt om at optimere forbrugerens oplevelse af virksomheden på internettet samt at skabe en online kommunikationsstrategi, som tager udgangspunkt i virksomhedens eksisterende brand.

ATAK kan hjælpe din virksomhed med at skabe en sammenhæng mellem jeres overordnede branding strategi og en online branding strategi samt eksekvere de gøremål, der vil være forbundet med dette.

Sammenhængen mellem brandets offline og online styrker er essentiel ift. at optimere brugerens oplevelse af jer. Vi tager udgangspunkt i jeres eksisterende brand og ikke mindst i den overordnede kommunikationsstrategi, når vi udvikler en komplet online branding strategi.

Online Branding på ATAK-manér

Online branding handler i høj grad om at skabe gode relationer til sine kunder på internettet med det tilgængelige arsenal af værktøjer, vi har til rådighed. ATAK forstår internettets luner og har kompetencerne til at skabe disse relationer.

Vores specialister i online branding har mange års erfaring med at analysere virksomheders kommunikationsstrategier og deres brand - både fra kundernes og jeres egen synsvinkel.

Den strategiske udviklingsproces er i bedste hænder hos ATAK. Vi tager udgangspunkt i den nuværende definition af jeres overordnede brand og inddrager jer i den videre definition.

I kender jeres eget brand bedst og ved at inddrage jer, kan vi identificere alle de ufortalte historier, som kan bruges i udviklingen af en unik online branding strategi.

Vi ønsker ydermere at kunden bliver inddraget løbende i processen omkring udviklingen af jeres online branding strategi. Det vil skabe det bedste resultat og sikrer fælles fokus på slutresultatet.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan en online branding strategi kan udformes for netop jeres virksomhed.