Online markedsføring og internet marketing-kanaler giver ny vækst

Online markedsføring

Internet marketing-kanaler giver ny vækst

ATAK har beskæftiget sig med online markedsføring over de sidste ti år, og vi har altid haft fokus på den udvikling, som definerer internettet og til stadighed er med til at definere det. Fra hvad internettet er - og var - til det, det er på vej til at udvikle sig til, giver internet marketing masser af nye muligheder, som vi både kender til og gør fuldt brug af. Dette giver vores kunder mulighed for hele tiden at være med på de nyeste trends inden for online markedsføring.

Succesfuldt internet marketing kan udføres på mange måder og igennem mange forskellige kanaler. ATAK er et full-service internet marketingbureau, som beskæftiger sig med de fleste og mest brugte markedsføringskanaler online: Søgemaskineoptimering (SEO og online annoncer), digitalt design, sociale medier, søgemaskinevenlige hjemmesider, online omdømme samt samlede web-løsninger, der passer til præcis din virksomheds behov og budget.

ATAK står ikke blot for at afvikle de underliggende delkampagner samt producere dets indhold. Vi rådgiver og vejleder jer også til, hvad der passer bedst til jeres behov og er behjælpelig med at udvikle en strategi, der får det optimale ud af jeres internet marketingbudget.

Overordnet set handler online markedsføring om at skabe synlighed i de kanaler, som jeres målgruppe benytter sig af. Ved at samle jeres marketingkampagner på internettet hos os, skaber i en utrolig værdifuld synergi mellem jeres online markedsføringsaktiviteter, som i sig selv kan være med til at tiltrække flere potentielle kunder.

Eksempelvis er Søgemaskineoptimering og Google Ads (AdWords) nogle af de mest brugte online markedsføringsplatforme i Danmark. 90 % af danskere foretrækker Google, når de skal finde en forhandler eller finde informationer om et produkt, de er interesseret i at købe.

ATAKs indgående kendskab til internettet som medie og tætte samarbejde med andre mediebureauer har givet os knowhow, der kan skabe langtidsholdbar succes med online markedsføring for jeres virksomhed.

Er du blevet interesseret i internet marketing, så skal du være velkommen til at kontakte os, for at høre om hvilke muligheder online markedsføring kan give din virksomhed.