Online tekst og formidling - skræddersyet til jeres behov

Tekst & formidling

Online tekst skræddersyet til jeres behov

Hos ATAK løser vi alle tænkelige typer af tekst- og formidlingsopgaver til internettet, og vi er specialister i søgemaskinevenlige tekstløsninger, der dækker præcis jeres behov.

For os handler tekst og formidling om at ramme kundens målgruppe med et skarpt og præcist budskab, der går rent ind hos jeres kunder. Vi skriver i en jargon, som matcher jeres overordnede stil og brand – uanset om det er jer eller os, der står som afsender.

Det være sig pressemeddelelser, nyhedsbreve, interne medier, blogindlæg, produktbeskrivelser i en webshop og lignende online tekster.

Hos ATAK har vi særlig ekspertise inden for online tekst og formidling, hvor der ud over de kommunikationsmæssige aspekter også tages hensyn til søgemaskineoptimering, hvilket typisk er aktuelt ifm. tekst og formidling på webshops, hjemmesider og blogs.

Tekstforfatning og søgemaskineoptimering af online tekster

Tekst er ikke bare tekst på nettet: Online tekster skal kunne identificeres og læses af søgemaskinerne, ellers forsvinder de i mængden, og ingen finder dermed vej til jeres hjemmeside. Uden søgemaskineoptimering af jeres online tekster og overordnede informationsformidling går i glip af en masse potentiel trafik, og derfor også en masse potentielle kunder.

Online tekst og formidling handler i høj grad om at skrive tekster, der er synlige og læsevenlige for Google. Det kan gøres på mange måder. En grundregel er, at Google er vild med rå tekst, så en søgemaskinevenlig hjemmeside,

blog eller webshop skal derfor rumme en vis mængde tekst og formidling af relevant information om produkter, ydelser, kundeoplevelser osv. Dette er hvad ATAK er eksperter i. Vi kan fx skrive informative produktbeskrivelser, tankevækkende blogindlæg eller skarpe præsentationstekster på de mest højtprofilerede undersider af jeres hjemmeside.

Har du brug for velformuleret online tekst, der samtidig er optimeret til søgemaskinernes skarpe øjne, så kontakt os for at få mere information om, hvad vi kan gøre for netop jer.