Tekstforfatning: Tekstforfattere med øje for både kvalitet og SEO

Tekstforfatning

Tekstforfattere med øje for både kvalitet og SEO

Tekstforfatterne hos ATAK har mange års erfaring med at skræddersy online tekster inden for mange genrer og kategorier: Onsite hjemmesidetekster, nyhedsbreve, interne medier, blogindlæg, produktbeskrivelser, pressemeddelelser osv. Vi tilbyder tekstforfatning af alle tænkelige former for tekst.

Vore tekstforfattere har også stor erfaring med at skrive til mange forskellige målgrupper, brancher og medieplatforme. Tekstforfatterne samarbejder altid tæt med kunderne om at skabe netop den løsning,

som matcher kundens behov og ønsker. Vi tilbyder skræddersyet tekstforfatning specifikt rettet mod den enkelte kunde.

Tekstforfatterne hos os er desuden specialister i at skrive søgemaskinevenlige tekster, hvor sproglig og kommunikativ kvalitet går hånd i hånd med søgemaskinevenlighed. Tekstforfatning til online brug stiller store krav til tekstforfatteren, og vores tekstforfattere har stor erfaring med at balancere mellem at tilfredsstille Googles skarpe øjne og virksomhedens kunder.

Nogle typiske tekstforfatningsopgaver

Tekstforfatning fra ATAK kan rumme alt fra interesseskabende blogindlæg om kundernes produkter til skarpt formulerede præsentationstekster på kundernes mest højtprofilerede sider.

Vore tekstforfattere arbejder typisk med en blanding af forskellige teksttyper for den samme kunde. Hvis kunden eksempelvis har en webshop,

kan tekstforfatningsopgaverne være onsite præsentationstekster, produktbeskrivelser, blogindlæg om jer og jeres produkter samt interaktionsfremmende indhold på de sociale medier.

Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vores tekstforfattere kan tilbyde netop dig af tekstforfatningsløsninger.