Guides til sletning af profiler på sociale medier

Sletning af profiler

Sletning af profiler

Der kan være flere gode grunde til, at man gerne vil slette en af sine sociale profiler. Det kan eksempelvis være, hvis der ligger gammelt indhold, som man gerne vil have fjernet. Det kan også være, man blot ikke ønsker at have en profil liggende, som man ikke bruger. At slette en social profil er dog ikke altid lige nemt. Det skyldes til dels, at platformene ikke ønsker at gøre det alt for nemt for brugerne at slette deres konto og forlade mediet. Men ofte skyldes det også, at man ikke længere har sit gamle kodeord eller adgang til den mail, man oprettede profilen med.

Med vores guides får du nem og brugbar vejledning til, hvordan du sletter dine profiler. Vores guides gælder til de mest populære sociale medier. Derudover giver vi dig også vejledning i, hvordan du kan få adgang til en gammel e-mailadresse.

Klik på det enkelte ikon for at tilgå vores guide

Sletning af facebook-profil
Sletning af Instagram-profil

Sletning af LinkedIn-profil
Sletning af Twitter-profil

Sletning af YouTube-profil
Få adgang til din mail