Slet din LinkedIn-profil med vores simple guide

Sletning af LinkedIn-profil

Hvordan sletter man sin LinkedIn-profil?

Ønsker du ikke længere at have din LinkedIn-profil kan du vælge at slette den. Du har 20 dages fortrydelsesret, hvor du stadig kan genåbne din konto. Har du ikke længere adgang til din LinkedIn konto, kan du enten ved hjælp af din e-mail eller en ID-verifikation få adgang, så du kan slette den.

Sådan sletter du din LinkedIn-profil permanent med adgang til kontoen

  1. Gå til linkedin.com og log ind
  2. Tryk på Mig øverst til højre på startsiden
  3. Vælg Indstillinger og privatliv
  4. Under kontoadministration nederst finder du Lukning af din LinkedIn-konto
  5. Angiv årsagen til ønsket om sletning
  6. Indtast din adgangskode igen og tryk på Luk konto
Bemærk, at du for det meste kan genåbne din konto, hvis den har været lukket mindre end 20 dage, men visse oplysninger kan ikke gendannes, selvom din konto genåbnes.

Sådan sletter du din LinkedIn-profil permanent uden adgang til kontoen

Har du glemt dit kodeord, kan du nulstille det ved at trykke på Har du glemt adgangskoden? på loginsiden. Ved at angive en e-mailadresse, der er registreret på din konto, får du en mail med et link til at ændre dit kodeord. Hvis du har tilknyttet et telefonnummer til din konto, kan du også modtage en sms eller et opkald med en kode til at få adgang til din konto igen.

Har du ikke adgang til den e-mail eller det telefonnummer, der er tilknyttet din LinkedIn konto, kan LinkedIn hjælpe med at bekræfte din identitet. For at gøre dette skal du bruge offentligt ID som fx kørekort, identifikationskort eller pas. Herefter kan du følge disse trin:

  1. Følg dette link
  2. Tag et foto af dit ID med din smartphone eller webcam
  3. Indtast den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto. Følg derefter vejledningen på skærmen.
  4. På næste side klikker du på Jeg har ikke adgang til min e-mailadresse. Her angiver du en ny e-mailadresse, som du har adgang til. Derefter angiver du et gyldigt pas- eller cpr.-nr.
  5. LinkedIn vil herefter kontakte dig for at hjælpe dig videre med at få adgang til din konto
Når du har fået adgang til din konto, kan du slette den permanent ved at følge ovenstående vejledning.