Hvordan sletter man sin YouTube-profil? Følg denne simple guide

Sletning af YouTube-profil

Hvordan sletter man sin YouTube-profil?

Hvis du har gamle videoer liggende på din YouTube, og du ikke længere bruger den, kan det være, du har lyst til at slette den i stedet. Hvis du ikke er helt klar til at slette den permanent, er der også mulighed for at skjule kanalen midlertidigt. Når du skjuler din kanal midlertidigt, bliver kanalnavn, videoer, likes og abonnementer gjort private. Alle kommentarer og svar slettes permanent, også når du kun skjuler den midlertidigt. Fordelen ved en midlertidig deaktivering er, at du har mulighed for at genaktivere din konto på et senere tidspunkt. Vælger du derimod at slette din YouTube-profil permanent, har du ingen fortrydelsesret.

Sådan deaktiverer du din YouTube-profil midlertidigt

  1. Gå til youtube.com på en computer og log ind
  2. Klik på din konto og derefterIndstillinger
  3. Vælg Oversigt under "kontoindstillinger"
  4. Vælg Avanceret under kanalens navn
  5. Vælg Slet kanal nederst på siden. Du skal muligvis indtaste dine loginoplysninger igen.
  6. Vælg Jeg vil gerne skjule min kanal
  7. Udvælg den eller de dele af din kanal, der skal skjules
  8. Vælg Skjul min kanal
Hvis du ønsker at genaktivere din konto, kan du følge guiden her.

Sådan sletter du din YouTube-profil permanent med adgang til kontoen

  1. Gå til youtube.com på en computer og log ind
  2. Klik på din konto og derefterIndstillinger
  3. Vælg Oversigt under "kontoindstillinger"
  4. Vælg Avanceret under kanalens navn
  5. Vælg Slet kanal nederst på siden. Du skal muligvis indtaste dine loginoplysninger igen.
  6. Vælg Jeg vil gerne slette mit indhold permanent
  7. Bekræft, at du gerne vil slette din kanal ved at markere i afkrydsningsfeltet
  8. Vælg Slet min kanal/slet mit indhold
Vær opmærksom på, at selvom du sletter din YouTube, sletter det ikke den Google-konto, du har brugt til din YouTube-profil.

Sådan sletter du din YouTube-profil permanent uden adgang til kontoen

Da din YouTube-profil hænger sammen med din Google-konto, vil kodeordet til de to profiler være det samme. Har du glemt dit kodeord, kan du bede om at få sendt en e-mail med et link, hvor du kan nulstille din adgangskode.

Har du heller ikke adgang til din e-mailadresse, du har brugt, kan du få tilsendt en sms-kode til det telefonnummer, der er tilknyttet kontoen.