Hvad er et 301 redirect? Vi gør dig klogere på området

301 redirect

Hvad er et 301 redirect?

Det forekommer, at man er nødt til at flytte en underside eller et helt website til et nyt sted på internettet. For at sikre, at man ikke mister dyrebare linkvisninger og gode placeringer hos Google, så er det essentielt at foretage en rigtig viderestilling af de gamle URL-adresser.

De færreste hjemmesideejere er nemlig interesserede i, at brugere og potentielle kunder ikke har den ønskede adgang til hjemmesiden. Derfor er det vigtigt at foretage en effektiv viderestilling.

Styrken følger med

Den mest effektive metode er at lave en 301 redirect, som kort fortalt er en metode, der fortæller brugeren og Google, at en underside eller en hel hjemmeside er flyttet til en ny side. Når man laver denne viderestilling, så beholder man altså styrken, som siden oprindeligt har bygget op gennem tiden. Man skal dog ikke bare lave et 301 redirect for at give en anden side styrke. Hvis den nye side ikke er relevant i forhold til det den tidligere sides indhold, så får man heller ikke værdien med.

 

 

 

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.