Hvilke betalingsformer kan anvendes i Google Ads?

Betalingsformer

Hvilke betalingsformer er der?

Valg af betalingsformer for din Google Ads konto foregår under siden “Fakturering og betalinger”, som findes i den grå fane i toppen under ‘Værktøjer’. I toppen af siden ses din saldo og din nuværende betalingsform, som enten kan være sat til “Automatiske betalinger” eller “Manuelle betalinger”.

I venstre side er fire kategorier, hvoraf den første er Transaktioner, hvor du kan få en oversigt over dine tidligere transaktioner. Den næste er betalingsformer, hvor du kan se din valgte betalingsform – hvis der er flere, vil det også fremgå, hvilke der er primære og sekundære. Herunder kan man også tilføje nye betalingsformer og derved vælge, om man vil benytte Pengeoverførsel (Manuel betaling), Bankoverførsel (Manuel betaling) eller Kreditkort (Automatisk betaling).

Den tredje er Indstillinger. Her kan du se og redigere alle dine betalingsindstillinger, herunder betalingskonto, kontaktperson og betalingsprofil. Den sidste er faktureringsoverførsler, hvor du kan se din nuværende betalingsprofil og tilføje en ny betaler.

Ønsker man at ændre på primære- og sekundære betalingsformer, skal man tilbage til betalingsmetoder og redigere i de forskellige betalingsmetoder.

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.