Black Hat SEO - ATAK A/S

Black Hat SEO

Hvad er Black Hat SEO?

Når man laver ”ulovlig SEO” betegnes det ofte som Black Hat SEO, som er en overordnet betegnelse, der dækker en række kendte ufine metoder indenfor arbejdet med søgemaskineoptimering.

Laver man denne form for søgeoptimering, betyder det, at man laver det på en ”ulovlig” måde eller rettere, at man laver det imod for eksempel Googles retningslinjer for SEO. Man kan som sådan ikke kalde det ulovligt, da man hverken risikere at komme i fængsel eller få en bøde for at lave denne alternative form for søgemaskineoptimering. Det kan dog have katastrofale følger for det domæne/hjemmeside, man laver Black Hat SEO på, da Google kan fjerne domænet helt fra deres indeks.

Hvis et domæne bliver fjernet helt fra Googles indeks, får man absolut ingen trafik her fra og det vil, her i Danmark betyde, at du går glip af over 80% af alle søgninger, der er på nettet hver eneste dag, 365 dage om året.

Tænk dig om når du vælger SEO firma

Der er desværre stadig danske SEO firmaer, der laver denne lyssky form for søgeoptimering for deres kunder og så endda på kundens eget domæne. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du som kunde kigger udbyderen godt efter og vigtigts af alt – får nogle referencer på tidligere arbejde, firmaet har lavet for kunder for at tjekke resultaterne her.

Det er ikke alle SEO-firmaer, der anser diverse Black Hat metoder for at være ufine eller at metoderne skulle være imod Googles retningslinjer

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.