Hvad er Eksponeringsandel på Displaynetværket i Google Ads?

Eksponeringsandel på Displaynetværket

Hvad er eksponeringsandel på ens displaynetværk?

Eksponeringsandel på Displaynetværket er en metric, der kan give dig indsigt i din eksponeringsandel. Din eksponeringsandel på Displaynetværket er de eksponeringer, du har opnået på Displaynetværket, divideret med det estimerede antal eksponeringer, som du var kvalificeret til at opnå.

Der kan være flere grunde til at din eksponeringsandel ikke når op på 100%. Det kan f.eks. være på grund af dit budget eller på grund af en for lav annoncerangering.

  • Metrics for eksponeringsandel rapporteres enkeltvis for hver kampagnetype og rapporteres ikke på tværs af kontoen.
  • Alle metrics for eksponeringsandel opdateres en gang om dagen.
  • Metrics for eksponeringsandel for kampagner på Søgenetværket og Displaynetværket opdateres ca. kl. 22 CET, mens Shopping-kampagner opdateres ca. kl. 23 CET.
  • Data om eksponeringsandel, afspejler ikke den aktuelle dag og muligvis heller ikke den foregående dags eksponeringsandel (hvis du kører din rapport før kl. 22.00). Eksempelvis er mandagens data for eksponeringsandel er ikke tilgængelige før efter kl. 22 CET om tirsdagen.
Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.