Hvad er en Google Advertising Professional?

Google Advertising Professional

Hvad er en Google Advertising Professional?

En Google Advertising Professional er en person, der arbejder med Googles produkter og er ekspert i dem. Mange virksomheder bruger eksperter til at varetage deres Google Ads konti, da eksperterne kan gøre arbejdet bedre og hurtigere. En Google Advertising Professional kan bygge og optimere Google Ads-kampagner, så de kan levere, de mål som kunden ønsker.

For at alle ikke bare går rundt og kalder sig Google eksperter, så har Google et kvalificeringsprogram, hvor man via eksamener og andre krav kan opnå certificeringer i forskellige områder og niveauer inden for fx Google Ads og Google Analytics. Læs mere om de forskellige kvalificeringer for personer og virksomheder her.

Hvis du skal bruge hjælp til administration af dine Ads-kampagner kan du foretage en Google Partner Search for at finde den rette partner eller kontakte os på mail eller telefonnr.

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.