Kan jeg kontakte Google Ads, og hvordan gør jeg?

Kontakt Google Ads

Sådan kontakter man Google Ads

Du kan komme i kontakt med Google Ads på https://support.google.com/google-ads/gethelp?issue_description=kontakt der er Googles kontaktside til deres support-afdeling. Her kan du både finde deres telefonnummer og ringe til dem, sende en e-mail eller starte en chat med en support-medarbejder.

Er du helt ny og skal have hjælp til at oprette en Google Ads konto tilbyder Google hjælp til tilmelding, hvor du kan ringe på 80 40 00 88. Du får 3 måneders support af en Google Ads medarbejder, og derefter er du på egne ben. Google vælger dog nogle annoncører ud, som de gerne vil arbejde sammen med, og det er typisk meget store annoncører.

Ved du, at du får brug for hjælp til at komme igang med annoncering via Google Ads, så anbefaler vi, at du enten benytter dig af Googles tilbud eller benytter en certificeret partner som ATAK. Vi har mange annoncører, der starter deres annoncering i samarbejde med os, og vi står så oftest for alle deres online marketing aktiviteter. Vi kan også sagten tage over efter Googles support er endt, eller hvis I har haft et andet firma, der ikke har levet op til forventningerne.

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.