Hvad er en konverteringsperiode i Google Ads?

Konverteringsperiode

Hvad er en konverteringsperiode?

 

Konverteringsperiode er det tidsrum, efter en bruger har klikket på en annonce, hvor der foretages en konvertering i Google Ads. Du kan ændre indstillingerne for konverteringsperioden i Google Ads for alle de konverteringstyper du anvender, uanset om der er telefonopkaldskonverteringer, websitekonverteringer eller om de er importeret fra et tredjepartssystem, som for eksempel Google Analytics.

Du kan vælge forskellige konverteringsperioder for hver enkel konverteringshandling, både når du opretter konverteringen i opsætning og når som helst derefter. Du kan også ændre din konverteringsperiode, så tit du vil. Du skal bare være opmærksom på, at dine ændringer gælder for alle konverteringer fremover. Hvis du for eksempel bruger en konverteringsperiode på 30 dage og ændrer den til 10 dage, så gælder perioden på 10 dage kun for de konverteringer, der registreres fra og med den dag.

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.