Hvad kan du gøre med lister med negative søgeord?

Lister med negative søgeord

Det kan du bruge lister med negative søgeord til


Lister med negative søgeord
giver dig mulighed for at samle en række forskellige søgeord, som du generelt ikke vil vises på, og tilføje dem på tværs af dine kampagner. Dermed skal du ikke – gang på gang – tilføje de samme negative søgeord til kampagnerne og du kan nemmere administrere fremtidige ændringer af dine negative søgeord på tværs af dine kampagner.

Når du skal oprette dine negative søgeordslister kan du starte med at organisere ordene efter temaer, fx. efter forskellige produkter eller tjenester, du tilbyder. Der kan tilføjes op til 5.000 negative søgeord per lister og der kan oprettes op til 20 lister med negative søgeord på din konto.

Når du så har har oprettet din(e) liste(r), kan du anvende dem på flere kampagner på én gang. Skal du på et senere tidspunkt tilføje et nyt negativt søgeord til en af kampagnerne, kan du tilføje det til listen over negative søgeord, hvormed ændringen gælder for alle de kampagner, som anvender listen.

 

 

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.