Hvordan fungerer on site SEO?

On site SEO

Hvad er on site SEO?

On site SEO er den søgemaskineoptimering, der bliver lavet på selve siden.

On site SEO har til formål at optimere ens hjemmeside, så den er nem for de besøgende at finde rundt på. Ud over at hjemmesiden skal være optimeret til søgemaskinerne, så den dukker så højt op i rangeringen som muligt, så er det også vigtigt, at de besøgende finder en side, der er nem at finde rundt på og god at læse.

Mens off Site SEO er SEO uden for din hjemmeside, som især har til formål at ”sprede ordet” om ens hjemmeside, er on site SEO søgemaskineoptimering, som har til formål at sørge for, at de besøgende rent faktisk også bliver på siden, når de har fundet frem til den.

Når man skal lave on site SEO handler det først og fremmest om at kende sin kundegruppe.

Er ens kunder glade for at kunne læse lange tekster om produktet, eller reagerer de nærmere på korte klare budskaber?

Derudover er den interne linkbuilding en vigtig del af on site SEO. Ikke bare for søgemaskinens skyld, men også for at de besøgende nemt og hurtigt kan finde frem til netop det, de søger. Er en hjemmeside alt for uoverskuelig, resulterer det ofte i, at de besøgende dropper ævred, før de har opfattet, hvad produktet kan.

Man kan med fordel tage udgangspunkt i egne erfaringer og meninger, når man vil vide hvad god on site SEO arbejde er. Hvad skal der til for, at man bliver på en side? Hvad får en til at ville købe produktet?

On site SEO inkluderer skrivning eller genskrivning af teksten.

Tekstens indhold er naturligvis også vigtig. Er den fyldt med stavefejl og grammatiske fejl vil din hjemmeside fremstå som useriøs. Derudover er der bestemte retningslinjer for søgeordstætheden i teksten. Med den rette brug af søgeord vil din hjemmeside have bedre chance for at blive fundet af søgemaskinerne og dermed komme højere op i søgeresultaterne.

For at forbedre ens on-site SEO, så handler det også om at skrive så meget unikt indhold. En klassisk SEO sætning er “Content is king”, hvilket betyder at jo mere viden eller information man kan bidrage med, desto bedre synes Google om siden.

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

+ Vælg produktområde*

OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.