Hvad er et søgeord? Læs om søgeord generelt samt på Google Ads

Søgeord

Hvad er et søgeord?

Et Søgeord er et ord eller sætning som en annoncør gerne vil findes på, på internettet og typisk via den foretrukne søgemaskine Google. Annoncøren ved eller regner med at ved at blive fundet på det pågældende søgeord, så vil han få relevant trafik på sin hjemmeside. Med den øgede trafik forventes også et afkast, som er en ønsket handling hos den besøgende.

I Google Ads findes søgeord og nye oprettes under Søgeord i den lysegrå sidemenu. Ønsker du kun at se søgeord for en bestemt annoncegruppe, så skal du klikke ind på denne under kampagnen. Klik på + ikonet i venstre hjørne under grafen for at tilføje nye søgeord.

Når du opretter din første kampagne, vil du automatisk komme igennem oprettelse af første annoncetekst og de dertilhørende søgeord. Klik på linkene, hvis du vil have inspiration til søgeord vha. disse værktøjer søgeindsigt. og Søgeudtryk eller andre værktøjer, der kan give søgeordsidéer.

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.