Intelligent linkbuilding gør en klar forskel for din placering

Intelligent linkbuilding

Linkbuilding har en tydelig indvirkning på dine placeringer

Ét link til din hjemmeside eller webshop kan være lige så meget værd som hundrede links. Én artikel af høj kvalitet har større effekt end 10 tekster af tvivlsom kvalitet. Vi kalder det intelligent linkbuilding, fordi vi ved, at Google ser forskel på links.

Linkbuilding er måske et af de mest diffuse og udskældte begreber i SEO verdenen. Det er ofte her, at kunden er i tvivl om, hvad der egentlig bliver betalt for. Gennemsigtighed er en af grundstenene hos ATAK:

Vi giver dig indsigt i, hvad dit linkbuilding budget vil gå til. Vi arbejder 100 % efter Googles reglementer og forfalder ej til lyssky metoder.

Vi stræber altid efter kvalitet, fordi vi er ved, at det belønnes af Google, og fordi det er tilgængeligt for alle på internettet. Vi arbejder målrettet efter et princip om, at links og tekster laves til mennesker og skal optimeres til søgemaskiner. Dette princip gør linkbuilding fra ATAK langtidsholdbar, fordi det bliver belønnet, når Google uddeler placeringer.

"Links og tekster laves til mennesker og skal optimeres til søgemaskiner"

Intelligent linkbuilding i Google

Intelligent linkbuilding forudsætter, at man kender til Googles algoritmer, og hvordan de måler en hjemmesides værdi. Gennem kontinuerlig research og videreuddannelse, sørger vi for, at alle vore medarbejdere altid er opdateret omkring den aktuelle udvikling. Vi holder os også ajour med ændringer i Googles algoritmer, og hvad dette har af betydning for linkbuilding på netop din hjemmeside.

Vores primære fokus er på Google, men vi holder selvfølgelig øje med,

hvad der sker på de andre søgemaskiner. Vi kan ikke forudse, hvad der sker i morgen, men vi holder øje med bevægelser på markedet på vegne af dig for at sikre, at linkbuilding produceret hos ATAK har den optimale virkning.

Kontakt ATAK, hvis du er interesseret i at høre mere om vores tilgang til linkbuilding og princippet bag intelligent linkbuilding. Vore kvalitetsbevidste tekstforfattere har stor erfaring i at skrive om mange forskellige produkter og brancher, hvorfor du trygt kan lade os stå for jeres linkbuilding - uanset hvilken branche du er i.