Off Site SEO - SEO Arbejde der giver konkurrenter baghjul

Off-site SEO

SEO arbejde, der giver konkurrenterne baghjul

Off-site SEO er den anden del af SEO arbejdets to primære grundsten – nemlig on-site SEO og off-site SEO.

Off-site SEO arbejdet finder sted udenfor domænets rammer og skal bidrage til din hjemmesides styrke i forlængelse af on-site SEO arbejdet. Dét, der oftest kendetegner off-site SEO, er linkbuilding, men der er meget mere i det end det. Off-site SEO handler også om at skabe kvalitetsindhold som kunder og potentielle kunder har lyst til at videreformidle.

Hjemmesidens værdi vurderes med off-site SEO

Links til en hjemmeside er som anbefalinger af en restaurant. Er din hjemmeside populær, vil den blive hyppigt anbefalet af kunder, samarbejdspartnere og andre, der mener, at din hjemmeside er det værd. Google vurderer herefter værdien af eksisterende off-site anbefalinger og vurderer ud fra den samlede styrke af SEO, om den har fortjent en topplacering i søgeresultaterne.

Anmeldelser af en hjemmeside er ikke blot indgående links og et link er ikke bare et link. Der kan være stor forskel på værdien af udefrakommende links. ATAK kan hjælpe dig med en off-site SEO strategi samt at skabe eksternt indhold med stor værdi, så din virksomhed får det optimale ud af de indgående links og det generelle off-site SEO arbejde.

Hvorfor stiller Google krav til off-site SEO?

Google vil gerne give dig de bedste søgeresultater og en god brugeroplevelse. Derfor har Google udviklet et hav af værktøjer og algoritmer, der bedømmer hjemmesider og de links, der tilgår dem. Googles robotter kravler rundt på internettet, besøger og indekserer alle hjemmesider på World Wide Web hver evig eneste dag - nogle gange endda flere gange om dagen. På baggrund af den information robotterne indhenter, vurderer Google, om off-site delen af SEO arbejdet har givet din hjemmeside yderligere værdi.

"Et link er ikke bare et link. Der kan være stor forskel på værdien af indgående links"

I modsætning til on-site delen af SEO, hvor Google vurderer den enkelte hjemmesides interne styrke, ser Google ved off-site på de indkommende links, og hvad disse bringer med sig af on-site styrke og beregner den samlet mængde link juice, som videregives. Google sætter sin lid til brugernes anmeldelser og links, hvorfor man ofte ser visse typer hjemmesider i toppen af søgeresultaterne.

Hvad koster off-site SEO?

Der findes faste priser og pakkeløsninger på off-site SEO. Dog er hver opgave unik med varierende konkurrenceforhold, hvorfor det er vigtigt at pointere, at vores priser også kan variere. Er du interesseret i en vurdering af din hjemmesides eksterne styrke og en estimering af hvad off-site SEO kommer til at koste for sig, så skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Rådgivning i off-site SEO

ATAK arbejder kontinuerligt på dybdegående strategier inden for off-site SEO, så vores kunder altid kan regne med at være med på den nyeste bølge. Vi følger konstant med i udviklingen på området og forsøger altid at leve op til samt kombinere jeres og søgemaskinernes forventninger til kvalitet.

Hvis du har brug for rådgivning i off-site SEO skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring mulighederne og potentialet for jeres hjemmeside.