Tekster på din hjemmeside skal være SEO venlige tekster!

SEO Tekster

Tekster på din hjemmeside skal være SEO venlige tekster!

Man skriver tekster til en hjemmeside, webshop eller blog af mange forskellige grunde: Man vil gerne informere kunderne, sælge en vare, vise en holdning, dele livets drejninger med andre, eller en hel femte grund. Den vigtigste motivation er dog, at man gerne vil have, at andre læser ens tekster - hvorfor ellers publicere dem? Med SEO venlige tekster kan man nå et væsentligt skridt på vejen til at få nye læsere, nye besøgende og nye kunder til ens hjemmeside.

Hvad er SEO venlige tekster?

SEO venlige tekster er tekster, som øger chancen for, at din hjemmeside bliver placeret naturligt højt i Googles søgeresultater. Tekst er nemlig ikke bare tekst på internettet: Hvis du ønsker, at andre end dig selv og dine venner skal læse, det du skriver, så skal du skrive tekster, som Google synes er relevante og interessante nok til at give dem en høj placering. Hvorfor? Fordi 90 % af danskerne bruger Google til at finde rundt på nettet – og hvis de ikke finder din hjemmeside via Google, så har de svært ved at finde den generelt.

SEO venlige tekster skrives til læseren – men optimeres til Google

Enhver tekst er skrevet til en bestemt læser- eller målgruppe. Tekster på nettet har ofte en bred målgruppe, og læseren er måske en potentiel kunde, som du gerne vil sælge dit produkt til. SEO venlige tekster er skrevet med udgangspunkt i din målgruppe, men tager samtidig hensyn til Googles særlige måde at vurdere teksters kvalitet på, så den også er medvirkende til at generere flere besøgende.

SEO venlige tekster forener klassiske dyder og kommunikationshåndværk med de kvalitetskriterier, som Google arbejder med. På den måde er SEO venlige tekster specifikt målrettet internettet samt den målgruppe, som de skal ramme: Nye læsere, besøgende og/eller kunder. SEO venlige tekster øger med andre ord trafikken til din webshop, hjemmeside eller blog, og bringer dig i kontakt med uudforskede kundegrupper.

Er du interesseret i at høre mere om, hvilken fordel SEO venlige tekster kan have for din hjemmeside, så kontakt ATAK og få meget mere information om SEO venlige tekster.