Facebook Marketing er interaktiv markedsføring med spræl i

Facebook Marketing

Interaktiv markedsføring med spræl i

Vi kender alle sammen Facebook. Vi bruger det hver dag og ser flere og flere nyhedshistorier undfanget på Facebook. Det er anset for at være verdens største sociale medie, fordi det når helt ud i verdens afkroge. Der er efterhånden 2,7 millioner danske brugere af Facebook, så det er ikke overraskende, at virksomheder gerne vil have, at deres marketing også når Facebook.

Facebook er forgangsmedie for at gøre internettet socialt. Derfor bør Facebook markedsføring være aktuelt i enhver virksomheds kommunikations- og marketingsafdeling. Facebook marketing repræsenterer en innovativ og radikal anderledes måde at markedsføre på, hvilket ændrer reglerne for markedsføring og måden vi former budskabet på markant.

Hvordan fungerer markedsføring på Facebook?

I Facebook marketing gælder et andet regelsæt end i traditionel markedsføring. Her er der intet, der er monolog - alt er en ligeværdig dialog. Derfor skal virksomheder lære at forstå, hvad der skal til for at udvikle en succesfuld strategi til Facebook markedsføring.

Det handler om at forstå, det som adskiller de sociale medier fra de andre online medier. Ligesom det var svært at definere online marketing strategi i starten, vil virksomheder også møde udfordringer i forbindelse med at udvikle strategier til sociale medier og især i forbindelse med Facebook markedsføring.

"Her er der intet, der er monolog - alt er en ligeværdig dialog."

Dig og Facebook marketing

ATAKs specialister i Facebook marketing har hjulpet flere af vores kunder med at få succes på Facebook. Vi har rådgivet i og eksekveret markedsføringsaktiviteter på Facebook og vejledt dem i, hvordan de bør kommunikere på Facebook. Vores knivskarpe designere og programmører, har skabt adskillige unikke og spændende Facebook sider, der den dag i dag engagerer og involverer.

Selv om Facebook er en platform med begrænsede designmuligheder, kan man sagtens udvikle koncepter, som er strømlinet med virksomhedens visuelle og kommunikative identitet og samarbejder med sideløbende kampagner.

Så vidt det er muligt, forsøger vi at udfordre og sprænge de faste rammer, der er i Facebook markedsføring. Det kræver blot en kreativ sjæl og nogle anderledes spændende idéer og det har ATAK.

Få hjælp og rådgivning fra ATAK i alt fra idé udvikling til design, programmering og eksekvering af en Facebook marketingkampagne. Kontakt os for at høre mere om hvordan denne unikke dialog kan hjælpe din virksomhed til mere succes.