Hvordan kan Facebook sider hjælpe mig i online marketingskampagner?

Facebook sider

Hvordan kan Facebook sider hjælpe mig i online marketingskampagner?

Det kan være en rigtig god idé at udnytte det allerede etablerede fællesskab på Facebook til at promovere dig og virksomhedens produkter eller services. Facebook Sider er meget vigtige i en Facebook kampagne.

Mens reklamer kan virke anmassende, er vi mere tilbøjelige til at stole på venners anbefalinger, hvilket er essensen af Social Media Marketing. Derfor giver Facebook Sider en perfekt mulighed for at reklamere, uden at det fremstår som direkte reklame. Samtidig kan du være sikker på, at dem du skriver til på dine Facebook sider, er interesseret i dit produkt eller brand, da de selv har klikket på "synes godt om" knappen.

Hvad er forskellen på Facebook Sider og Facebook profiler?

Facebook profiler er gode til promovering af kendte personligheder. Med den nye timeline, kan man endda tillade folk at abonnere på ens offentlige statusopdateringer. På denne måde har du mulighed for at se favoritkendissers statusopdateringer i dit hjemmefeed. Dette giver kendisserne mulighed for at nå ud til et ubegrænset antal af fans og abonnenter. Man behøver slet ikke at være i kendissens venneliste, for at kunne modtage deres statusopdateringer.

Facebook Sider egner sig til gengæld bedre til promovering af virksomheder, produkter og brands. Med Facebook Sider kan man nå ud til et ubegrænset antal fans. Giv forbrugeren mulighed for at "synes godt om" dig eller dit produkt og lad dem kommentere på dine opdateringer. Du vil til gengæld få adgang til demografiske forhold etc., og du kan dermed blive klogere på, hvem din målgruppe er.

Du kan målrette dine opdateringer efter sproglige og geografiske præferencer, hvilket gør det lettere at ramme præcist dem, der har interesse i dit produkt eller brand. Derudover har du mulighed for at promovere Facebook Sider gennem Facebook Ads og Sponsored Stories, hvilket har en rigtig god gennemslagskraft og tiltrækningseffekt.

Hver gang en Facebook bruger klikker "synes godt om" på Facebook Sider eller en opdatering fra din Facebook Side, vil vedkommendes venner blive informeret om dette via deres hjemmefeed. Da venner ofte deler de samme interesser, er der stor sandsynlighed for, at en vis del af dine fans’ venner vil ”synes godt om” de Facebook sider, du synes godt om, og sådan udvikler en Facebook kampagne sig naturligt som ringe i vandet.