Google optimering | Vækst nu med optimering på Google

Google optimering

Google optimering i danskernes foretrukne søgemaskine

Google er den største og mest udbredte søgemaskine i Danmark – endda også på verdensplan. Synlighed på Google, som kommer af Google optimering af virksomhedens hjemmeside, bør derfor være en meget vigtig del af jeres markedsføringsstrategi.

I Danmark bliver søgemaskineoptimering ofte omtalt som Google optimering. Hvorfor? Fordi ca. 90 % af danske internetbrugere ifølge Danmarks Statistik foretrækker Google som søgetjeneste, når der søges efter produkter, ydelser, personinfo etc. Der bruges derfor ikke megen energi på andre søgemaskiner end Google i den danske søgemaskineoptimerings-branche, da det er der, hvor størstedelen af virksomhedernes eksisterende - og ikke mindst potentielle - kunder befinder sig. Netop derfor bruges termen Google optimering.

Hos ATAK har vi af samme grund specialiseret os i Google optimering og forstår os på Googles retningslinjer og algoritmer – helt ned på detaljeniveau.

Bedre synlighed med Google optimering

Hvorfor vælge Google optimering af din hjemmeside? En populær, søgemaskinevenlig og læsevenlig hjemmeside rig på informationer belønnes altid af Google i søgeresultaterne. Dette kan du opnå gennem ATAKs Google optimering af din hjemmeside. Google optimering vil give din hjemmeside styrke på den rigtige og mest kvalitative måde og vil i bedste fald resultere i synlighed af dine kernekompetencer og/eller produkter på Google. Google optimering vil altså øge trafikken til din hjemmeside og i sidste ende skabe en højere omsætning for din virksomhed.

Etisk Google optimering

ATAK tager udgangspunkt i Googles retningslinjer for god SEO skik, således at vi til punkt og prikke optimerer vores kunders hjemmesider

Google optimering

ift. til deres retningslinjer - også kaldet white-hat Google optimering.

Vi holder os dermed 100 % fra alle metoder, der har til formål at snyde Google til bedre placeringer - også kaldet black-hat optimering.

Der findes en række metoder, der ligger på kanten af Googles retningslinjer, som er kendt som grey-hat metoder. Vi har gennem årelangt virke gjort os en masse erfaringer med Google optimering og hvor grænsen mellem white-hat og black-hat går, hvilket gør os moralsk kompetente, når det kommer til fuld optimering af hjemmesider efter Googles algoritmer og retningslinjer. Du kan roligt vælge ATAK til din Google optimering.

Google optimering efter Googles retningslinjer kan være en tidskrævende opgave, som først og fremmest kræver vedholdenhed, da ingen på forhånd kan sige, hvornår de ønskede resultater opnås. Vi har dog altid skabt gode resultater og tilfredse kunder i al den tid, vi har arbejdet med Google optimering. Vores kunder nyder frugten af vores forståelse af Googles algoritmer og retningslinjer.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan Google optimering kan forbedre din hjemmesides synlighed på Google. Ring på tlf. 35 10 50 50 eller kontakt os via formularen til venstre, hvis du er interesseret i Google optimering af din hjemmeside.