Søgeoptimering er vejen til mere trafik til din hjemmeside

Søgeoptimering

Vejen til mere trafik til din hjemmeside

Søgeoptimering er et alias for søgemaskineoptimering. Søgeoptimering er i bred forståelse, som ved søgemaskineoptimering, optimering af en hjemmeside, der i sidste ende skal give styrke og en højere placering i søgeresultaterne, hvilket kan blive guld værd i et forsøg på at få større omsætning.

Du spørger; hvorfor søgeoptimering? ATAK svarer; søgeoptimering giver mange flere kunder. Ved hjælp af nogle gode placeringer på relevante og godt beskrivende søgeord i søgeresultaterne på ex. Google får dit website flere målrettede besøgende, som kan være med til at øge jeres omsætning. Søgeoptimering er uden tvivl gået hen og blevet den mest effektive online marketing metode.

Inden start af hjemmesidens søgeoptimering, er det dog vigtigt at foretage en grundig søgeordsanalyse og planlægge en strategi for kampagnen.

Nøglen til succes med søgeoptimering er at gå i dybden med de typiske

søgemønstre, din virksomheds målgrupper benytter, og bruge denne viden til at ramme dem helt korrekt med de rette søgeord til søgeoptimeringen.

En analyse forud for søgeoptimering indbefatter en vurdering af virksomhedens produkter og ydelser, samt de forskellige kundegrupper disse henvender sig til, og selvfølgelig konkurrencen på de forskellige produktgruppers relevante søgeord. Denne ligger til grund for planlægningen af hvilke budskaber i søgeoptimeringen, der rammer virksomhedens kundegruppe bedst muligt. Disse vil blive udarbejdet i fællesskab for at opnå de bedst mulige resultater med din søgeoptimering.

En grundig analyse samt god planlægning inden søgeoptimeringens opstart resulterer i en højere kvalitet af besøgende, der i højere grad er målrettede og købedygtige i forhold til jeres udbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig til flere kunder gennem søgeoptimering.

"Hvorfor søgeoptimering? Mange flere kunder!"