Søgeoptimering af webshop giver dig synlighed hos nye kundegrupper

Webshop optimering

Søgeoptimering af webshop giver dig synlighed hos nye kundegrupper

Søgeoptimering af en webshop er i princippet det samme som søgeoptimering af et website, men administrationssystemet bag en webshop er ofte en smule mere avanceret at gøre SEO-venligt. Der skal bl.a. tages hensyn til linkstruktur og en stor mængde under- og produktsider, hvilket gør webshop optimering til en ganske omfattende opgave.

Søgemaskineoptimering af en webshop, hvor målet er topplaceringer for produkterne i søgeresultaterne, kræver først og fremmest et system, hvor SEO er integreret. Hvis din shop er administreret af et ikke SEO-venligt system, kan det blive meget omfattende og ikke uden omkostninger, hvis vi bliver nød til at flytte shoppen til et helt andet system. I de fleste tilfælde tager vi en snak med dem, der har sat shoppen op, for at få foretaget de nødvendige rettelser for at gøre shoppen mere søgemaskinevenlig. Nogle gange kan det nemt lade sig gøre, men andre gange tillader systemet simpelthen ikke de nødvendige

ændringer, fordi det ikke er udviklet med søgemaskineoptimering for øje. I alle tilfælde gør vi vores bedste for at gøre jeres webshop så optimal for placeringen i søgeresultaterne som muligt.

En webshop er ofte ikke særlig rig på tekstindhold, da produktsiderne udelukkende indeholder informationer om varen. Da relevant tekstindhold er enormt vigtigt for søgemaskiner, skriver vi i fællesskab med vores kunder, velovervejede præsentationer af varekategorierne og fokusprodukter. Disse vil ikke blot være en søgeoptimering af webshoppens søgemaskinevenlighed, men også give shoppens besøgende en bedre vejledning.

Ejer du en webshop og kunne du godt tænke dig at få den optimeret til bedre placeringer i søgemaskinernes søgeresultater, kan du kontakte os for en konkret strategi for søgeoptimering af jeres webshop.