Google Ads administreret af Google-certificeret marketingbureau

Google Ads

Google Ads administreret af Google-certificeret marketingbureau

Du kender højst sandsynligt allerede Google som søgemaskine, men ved du også, hvad Google Ads (tidligere Google AdWords) er? Google Ads er blandt andet de annoncer, der vises i toppen oven over Googles organiske søgeresultater. Et organisk søgeresultat er et søgeords-sorteret resultat, der stammer fra Googles indeksering af internettet, hvor de viste annoncer er baseret på kampagnens søgeord, klikpriser, den overordnede kvalitet af kampagnen og selvfølgelig den enkelte landingsside på din hjemmeside.

Ved at gøre brug af Google Ads, kan du købe dig adgang til uprøvede markeder, som vil give dig flere målrettede kunder og dermed en højere omsætning i din virksomhed. Dette sker først og fremmest vha. optimale søgeord, men også den overordnede kvalitet af kampagnen. ATAK er Google Ads-eksperter og assisterer dig i at oprette en professionel Google Ads-konto samt administrerer den

og de underliggende annoncekampagner på månedlig basis, så du får det optimale afkast ud af din markedsføring gennem Google Ads.

Det afhænger helt og aldeles af dit budget, hvad Google Ads kommer til at koste dig. Du betaler nemlig kun for de klik, din annonce modtager, hvilket er præcis, hvorfor Google Ads er en meget attraktiv måde at annoncere sine produkter/ydelser på. Gennem kyndig vejledning er du selv med til at bestemme, hvor stort dit daglige budget skal være, og hvor meget du skal betale pr. klik.

Google Ads' primære fordel er, at du ikke er forpligtet til at annoncere i bestemte perioder. Du kan til enhver tid sætte annonceringen på standby eller stoppe med øjeblikkelig virkning. Så hvorfor vente med at komme i gang med Google Ads?

"Med Google Ads kan du købe dig adgang til uprøvede markeder, som vil give dig flere målrettede kunder og dermed en højere omsætning"

Vores eksperter er behjælpelige med de fleste aspekter af Google Ads og rådgiver og servicerer jer i følgende:

  • Oprettelse af annoncer og annonceformater for forskellige ydelser og produkter.
  • Opsætning af de søgeord og fraser, du gerne vil findes på.
  • En struktureret opbygning af dine kampagner.
  • Geografisk opdeling, hvis du f.eks. gerne vil begrænse din målgruppe.
  • Sproglig opdeling, hvis din målgruppe er fra forskellige dele af verden.
  • Forbinde din Google Ads-konto med Google Analytics, så du kan se en detaljeret statistik og få mulighed for selv at måle afkast på din investering (ROI).

Nedenstående badge er et bevis på, at ATAK opfylder Googles krav som Google Ads-eksperter og er certificeret hos Google.


Google Partner badge