Samarbejdsaftale med ATAK kan give bureauer nye muligheder

Bureauaftaler

En samarbejdsaftale med ATAK kan give bureauer nye muligheder

Arbejder I til daglig med hjemmesider/webshops, marketing og lignende, men mangler nogle af de nødvendige kompetencer i forhold til søgemaskineoptimering, online reputation management og digital identitet, SoMe, PPC (Google Ads, Bing, Facebook Ads) og web? Læs her, hvordan en samarbejdsaftale med ATAK kan give dit bureau de fornødne kompetencer og udvide jeres muligheder over for kunderne.

ATAK er et bureau der er specialiseret i digital og online kommunikation, synlighed og design, og vi er leverandør for en række danske og udenlandske mediebureauer, reklamebureauer og webbureauer. Med vores ekspertise indenfor blandt andet søgemaskineoptimering, online reputation management, PPC, content, udvikling og strategisk sparring, kan vi være med til at give jeres bureau en ekstra dimension.

Hvis aftalen går på søgemaskineoptimering, vil vi eksempelvis undervise jer i de grundlæggende principper, uddanne jer i vores unikke tilgang til SEO og i visse tilfælde også udføre SEO-arbejdet på vegne af jer.

En samarbejdsaftale med ATAK kan defineres på mange forskellige måder og er derfor meget afhængig af jeres behov.

Du er derfor velkommen til at kontakte os for at høre meget mere om hvilke muligheder, der er i at få ATAK som leverandør. Vi inviterer gerne på kaffe eller te i vores lokaler på Østerbro, hvis I ønsker en nærmere præsentation af, hvad vi kan tilbyde jeres bureau.