Online Kommunikation: ATAK som sparringspartner og rådgiver

Online Kommunikation

ATAK som sparringspartner og rådgiver

ATAK er et full-service online marketingbureau og kan rådgive dig i alle aspekter af din virksomheds online kommunikation. Vi forstår forskellene mellem online og offline kommunikation, hvilket kræver en vis indsigt i de forskellige medieplatforme, som du gerne vil være synlig på.

De fleste virksomheder har en overordnet kommunikationsstrategi, men mangler en online kommunikationsstrategi. Mange større virksomheder har kommunikationspolitikker og nedskrevne strategier, som behandler alle aspekter af virksomhedens interne og eksterne kommunikation. Online kommunikation er derfor blot ét element i den samlede kommunikationsstrategi, men det er også et element, som har langt større betydning end tidligere.

ATAK rådgiver virksomheder i alle facetter af jeres online kommunikation. Vi arbejder altid med at skabe online kommunikationsløsninger, der bygger på en god balance mellem kreativitet, performance og afkast.

I dag er det vigtigt, at du involverer dine kunder, så du giver dem en god grund til at komme tilbage til din hjemmeside. Man skal være i stand til at kunne gå i dialog med forbrugeren. De er kræsne, så hvis din online kommunikation ikke er gearet til at indgå i denne dialog, er der risiko for, at de går andetsteds, hvor der er større mulighed for, at de vil blive hørt.

Vi vil agere sparringspartner og rådgiver i jeres online kommunikation og hjælpe dig til at forstå den dynamik, som foregår mellem afsender og modtager i de online medier. Vi sørger også for, i forstår mulighederne og udfordringerne i internettets konstante udvikling.

Vi kender de nye webtrends og udviklingen af søgemaskinernes algoritmer længe før vores kunder. Vi er et online kommunikations- og markedsføringsbureau, som hele tiden bestræber sig på at se ud i nettets fremtid. Det er derfor, vi siger, at kundernes online kommunikation er i trygge hænder hos os, fordi vi overvåger og reagerer på internettets evige transformationer på jeres vegne.

ATAK har indsigt i overordnede kommunikationsstrategiers dynamik og kan derfor føre din virksomheds kommunikation med kunder ud på online medieplatforme samt skabe synergi mellem offline og online kommunikation, som ultimativt set giver større fokus på virksomhedens online brand og øget online konvertering.

Online Kommunikation