Få prof. assistance til at udvikle jeres unikke Digitale Strategi

Digital strategi

Få prof. assistance til at udvikle jeres unikke Digitale Strategi

Virksomheder ønsker i dag i stigende grad at kommunikere med deres kunder på digitale platforme. ATAK har stor erfaring med udvikling af forskellige typer digitale strategier på diverse online medier. Vi fokuserer primært på at lave en digital mediestrategi, som tager udgangspunkt på sociale medier og en interaktiv hjemmeside og understøttes af årelang erfaring med søgemaskineoptimering og Google Ads. Denne type digital strategi vil være med til at skabe merværdi for nuværende kunder og tiltrække nye.

Værdi kan betyde mange forskellige ting. For en webshop kan det være direkte salg og omsætning, hvorimod det handler om at generere kvalitetstrafik, seriøse henvendelser og brand-awareness, hvis det drejer sig om en informativ hjemmeside. Netop relevant trafik står som den vigtigste målsætning, når vi udvikler en digital strategi for dig. Det er ikke nok for os at generere en stor mængde sidevisninger og give din hjemmeside en masse besøgende - de skal blive hængende og helst komme tilbage efter mere.

Hvad udgør en digital strategi?

En digital strategi baseres på en grundig analyse af budskab, målgruppe og potentielle søgeord, som skal være med til at afsløre, hvad der rør sig, og hvad der kan påvirke det i jeres retning.

I en digital strategi inviterer du dine nuværende kunder og potentielle kunder til at være med til at sprede ordet om din virksomhed. Det er netop derfor, du skal holde fast i det, der gør jeres virksomhed unik, og tro på, at du kan tilbyde noget, som dine konkurrenter ikke kan. ATAK høster selv stor succes på denne dialog og råder derfor vores kunder til at indgå samme dialog.

Vi rådgiver alle til først og fremmest at definere virksomhedens identitet og de værdier og budskaber, i ønsker at holde fast i, inden vi påbegynder udviklingen af jeres digitale strategi. Det er i denne forbindelse meget vigtigt, at man holder fast i kerneværdierne, når man slipper sit brand løs på internettet. Derefter kan vi gå videre til de mange muligheder, der findes derudover, som yderligere webudvikling, mobile applikationer, sociale applikationer osv.

Kontakt os for mere information om, hvordan en innovativ digital strategi kan forstærke jeres virksomheds værdier og budskaber overfor offentligheden.