Korrekturlæsning hos ATAK: Få læst korrektur på dine tekster

Korrekturlæsning

Få ATAK til at læse korrektur på dine tekster

Ønsker du at fremstå som en professionel virksomhed, der udstråler troværdighed og kvalitet, så er det nødvendigt, at der læses korrektur på dine tekster, fx på din hjemmeside, men også på nyhedsbreve og andre officielle udmeldelser fra virksomheden. Korrekturlæsning er nødvendigt, fordi mange forbinder en grammatisk korrekt tekst med en virksomhed, der har styr på tingene og rent faktisk kan det, de lover og tilbyder.

Korrekturlæsning hos ATAK

ATAK tilbyder korrekturlæsning af alle former for tekster, herunder hjemmesider, nyhedsbreve, rapporter etc. Vi har nogle dygtige korrekturlæsere, der altid er klar til at læse korrektur på dine tekster.

Vi arbejder med to forskellige former for korrekturlæsning:

Almindelig korrekturlæsning: Her retter vi udelukkende grammatiske fejl, tegnsætning, dobbeltmellemrum, stave- og slåfejl etc. Når din tekst har været igennem dette niveau af korrekturlæsning, vil du have en grammatisk korrekt tekst.

Korrekturlæsning og sprogoptimering: Her udfører vi både almindelig korrekturlæsning og optimerer i forhold til sproglige udfordringer. Når din tekst har været igennem dette niveau af korrekturlæsning, vil den være grammatisk korrekt samtidig med, at der ikke vil være nogen sproglige uoverensstemmelser, unødvendige gentagelser etc.

Korrekturlæsning i forhold til SEO

Korrekturlæsning er ikke kun et værktøj, der kan bruges til at skabe kvalitetsindhold og troværdighed for læseren. Korrekturlæsning har nemlig også en effekt i forhold til SEO. Google er begyndt at tildele mere værdi til kvalitetsindhold på et website, og her spiller korrekturlæsning en vigtig rolle.

Ønsker du at få læst korrektur på en tekst eller måske hele din hjemmeside, eller ønsker du at høre mere om vores korrekturlæsning, er du velkommen til at kontakte ATAK på telefon 3510 5050 eller via kontaktformularen til venstre.