Hvad er forhåndsvisning og diagnose af annoncer i Google Ads?

Forhåndsvisning og diagnose af annoncer

Forhåndsvisning og diagnose af annoncer

 

Forhåndsvisning og diagnose af annoncer er et værktøj til visning af annoncetekst, som Google Ads-annoncører kan bruge til at teste deres annoncer uden at påvirke statistikkerne på Google Ads-kontoen. Med værktøjet kan du simulere en søgning på alle domæner, enheder, geografiske placeringer og sprog for at kontrollere, hvor og hvordan annoncerne præsenterer sig for mulige kunder.

Du kan finde værktøjet ved at:

  • logge ind på din Google Ads konto
  • klik på værktøjer
  • under planlægning klik på ‘Forhåndsvisning og diagnose af annoncer’

Vores anbefaling:

Tjek dine annoncer jævnligt via dette værktøj.
Et eksempel er, hvis du har delt dine kampagner op i geografiske områder.

Lad os sige, at du har en butik i København, hvor du selv sidder, og en butik i Århus.
Du kører Google Ads i disse 2 områder. Så kan du vælge Århus som region i værktøjet og se, hvor dine placeringer er, f.eks. i forhold til dine placeringer i Kbh.

Det kan også tænkes, at du fysisk sidder i København, men Google kan ikke definere din IP-adresse som værende i København. Derfor vil Google ikke vise annoncen for dig, når du søger. Men ved en søgning via værktøjet vil du kunne se, at Google viser annoncen til alle de IP-adresser, som Google kan genkende som værende IP-adresser fra København.

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.