Bad neighbourhood - ATAK A/S

Bad neighbourhood

Hvad betyder Bad neighbourhood?

Links fra din hjemmeside, webshop eller blog kan skade, hvis der linkes til Bad neighbourhood websteder.

Bad neighbourhood kan skade din SEO

Bad neighbourhood links oversat til dansk, betyder at man linker til andre sider fra ens egen hjemmeside. Disse sider er hjemmesider, som har ”dårlig karma” på nettet. Sådan anses hjemmesiderne af f.eks. søgemaskiner så som Googles. Det kunne for eksempel være spamsider, linkfarme, pornosider eller gamblingsites, da disse oftest straffes af Google for at lave alternativ SEO.

Bad neighbourhood kan ligeledes være døde links. Det er en hjemmeside, som ikke eksisterer længere, og derfor anses for at være “dårlig karma” for dit vedkommende.

Hvorfor skal man overhovedet linke til andre sider?

Udgående links til relevant indhold giver din hjemmeside styrke, da du bidrager til et bedre internetbrug. Du giver dine brugere en bedre oplevelse, da du serverer dem vejledning i form af et link til en anden hjemmeside, de kunne have interesse i.

Så huskereglen er her, at du skal overveje hvilke hjemmesider du linker til fra dit eget website, da det kan skade din ranking.

Tilbage til ordbog

Bliv kontaktet!

    + Hvordan kan vi hjælpe dig?

    OBS: Når du indsender dit navn, e-mail og telefonnummer i kontaktformularen, benytter vi dine persondata mhp. at skabe den ønskede kontakt. Læs mere i vores persondatapolitik.