SEO Rapport: Fremhæv SEO fejl og mangler på din hjemmeside

SEO Rapport

Fremhæv SEO fejl og mangler på din hjemmeside

Mange hjemmesider har fejl og mangler, der gør, at hjemmesiden ikke lever op til sit fulde potentiale i søgeresultaterne. Mange virksomheder har bygget hele deres forretning op på synlighed på Google – og mange virksomheder har mistet kunder pga. manglende synlighed.

En SEO rapport er den helt rigtige måde at finde ud af, om din hjemmeside bliver præsenteret korrekt overfor søgemaskinerne. SEO rapporten fremhæver alle fejl og mangler på en hjemmeside og giver løsningsforslag, som vil optimere din hjemmeside til søgemaskinerne.

Kan det bedre betale sig med en ny hjemmeside?

En SEO rapport kan dokumentere fejl og mangler på jeres hjemmeside, men omkodningen af en hjemmeside kan nemt blive omkostningstung. Derfor kan det nogle gange bedre svare sig at få lavet en helt ny hjemmeside, enten ved at genbruge det eksisterende design eller designe en helt ny. Uanset hvad, vil ATAK rådgive dig til at vælge den mindst resourcekrævende løsning.

Hvor teknisk er SEO rapporten?

En SEO rapport kan godt være teknisk, men det tekniske er oftest målrettet webmasteren eller den person, som forstår sig på dette. En SEO rapport laves for at give dig et godt overblik over eventuelle fejl og mangler på din hjemmeside, men er naturligvis også til for at påpege, hvilke koder der er fejl og mangler i.

Hvad koster en SEO rapport?

Prisen på en SEO rapport kommer meget an på hjemmesidens nuværende udformning. Er det et system, vi i forvejen kender, har vi lettere ved at identificere fejl. Prisen på en SEO rapport kan derfor variere, men starter typisk fra et par tusinde kroner og stiger i pris alt efter antal fejl, størrelsen af hjemmesiden og hvor læsevenlig arkitekturen er.

Du kan altid kontakte ATAK for at få en estimeret pris på, hvad en SEO rapport af din hjemmeside vil koste.

Læs mere om SEO her