Google Marketing: Målbar markedsføring med slagkraft

Hvorfor Google Marketing

Målbar markedsføring med slagkraft

Med internettet og især Googles vigtige position indenfor markedsføring giver det virksomheder en marketingplatform med slagkraft, hvor der er plads til både små og store budgetter og markedsføringsstrategier af alle slags.

Google Ads er reelt set den eneste markedsføringsplatform, hvor der er mulighed for at måle Return on Investment (ROI) præcist, hvilket gør det langt mere attraktivt at placere sit markedsføringsbudget i Google markedsføring. Virksomheden kan måle, præcist hvad de får ud af investeringen og i øvrigt tilpasse og optimere marketingkampagnerne efter, hvordan der bliver klikket på annoncerne.

Der er mange gode muligheder, når man skal fordele sit budget på Google Ads markedsføring. ATAK er eksperter i at få det optimale ud af jeres markedsføringsbudget på Google Ads. Klikrater, annoncernes kvalitet samt forbrugerens klik er vores pejlemærker til at optimere dine kampagner, så du bruger flest mulige ressourcer på at tiltrække kvalitetsbesøgende med den eftertragtede købekraft.

Google Ads marketing har dog den ulempe, at du kun er synlig i den periode dine kampagner er aktive, hvorimod søgemaskineoptimering (SEO) har en længere levetid efter kampagnens udløb. SEO marketing i Google har i det hele taget en langt større naturlig troværdighed, fordi det udelukkende påvirker de organiske søgeresultater, hvor mange forbrugere ofte bevidst fravælger annoncerne, fordi det åbenlyst er markedsføring.

Google

Ved at optimere indholdet på din hjemmeside efter SEO principper kan du forbedre jeres hjemmesides placering i de organiske søgeresultater for relevante søgeord, hvilket vil øge trafikken på din hjemmeside betragteligt. Denne type Google Marketing er en succesfuld markedsføringsmetode til at skabe en naturlig synlighed for forbrugere, der blot søger en forhandler af det produkt, de allerede har besluttet sig for at købe.

Oftest vil en kombination af Google Ads og SEO markedsføring give en værdifuld effekt, som vil øge synligheden på dine produkter eller produktgrupper, som kun vil påvirke din omsætning i en positiv retning. Det er derfor søgemaskinemarketing i Google er en så succesfuld metode til markedsføring på internettet.