Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

4 ting der kendetegner de største shitstorms 2023

Personskandaler, systemhistorier og shitstorms fyldt med kærlighed:
Tendenser i de største shitstorms 2023

Afskaffelsen af Store Bededag, fejlagtige ejendomsvurderinger, #MeToo-anklager og slutningen på en 138 årig Irma-æra. 2023 har budt på mange shitstorms, der satte gang i både mediedækningen og […]

Læs artiklen
analyse af største shitstorms 2023

De største shitstorms 2023

2023 har ikke været et stille år, når det kommer til mediedækning af politiske skandaler, personlige møgsager og fejl. Det samme gør sig gældende, når det kommer til danskernes reaktioner på sagerne på Facebook. Afskaffelse af Store Bededag, fejlagtige ejendomsvurderinger, lukning af den 138 år gamle supermarkedskæde Irma og flere krænkelsessager har fyldt meget i pressen og er blevet debatteret heftigt på sociale medier i 2023. Men hvilke sager har fyldt mest i de største nyhedsmedier? Og hvilke sager har fået danskerne til tasterne, reaktionsknapperne eller fået dem til at videredele opslag på Facebook?

Læs artiklen

Analyse: De største shitstorms i 2022

VM-debat, morgenbolledamer, rejsekaos, Herlufsholm-afsløringer og prinser, der pludselig ikke måtte være prinser længere… 2022 har på mange måder været et turbulent år – og det er bestemt ikke gået stille for sig på hverken de sociale medier eller i pressen. Men hvilke shitstorms skabte egentlig mest opmærksomhed, forargelse og omtale blandt danskerne i 2022?

Læs artiklen

Analyse af shitstorms 2018

18/02/2019
|

De 10 største danske medier har henover 2018 dækket historier, der har fået voldsomme reaktioner fra læserne på de sociale medier. Både danske virksomheder og det offentlige rammes hårdt i 2018, hvorimod politikerne slipper fra at komme i top-10 listen.

Læs artiklen

PM: Dine Facebook-venner kan blive penge værd

13/08/2015
|

Det kan meget snart blive aktuelt at se dine Facebook-venner efter i sømmene, hvis du står og skal tage et lån. Facebook har nemlig netop oprettet et patent, der giver banker og kreditinstitutter mulighed for at vurdere, hvorvidt du kan låne ud fra, hvem du er venner med på det sociale medie.

Læs artiklen

PM: Kan Google holde, hvad de lover?

06/06/2014
|

Da EU-domstolen midt i maj afgjorde, at EU borgere har ret til at blive glemt på Google, tvang de Google til at gå på kompromis med deres vision om et så korrekt og relevant billede af virkeligheden, som overhovedet muligt – så spørgsmålet er, om Google […]

Læs artiklen