Design & Web artikler

Design & Web artikler

Marketing Automation – Sådan tjener din virksomhed penge 24/7

10/08/2018
|

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt.Men det er det ikke. Det er en ganske enkel marketing teknik, som vi her hos ATAK vil introducere dig for. Den kaldes: Marketing Automation.

Læs artiklen
load speed

Nu bliver load-hastighed på mobil en officiel ranking-faktor

10/04/2018
|

I januar annoncerede Google en ændring i deres mobile søge-algoritmer, som vil blive rullet ud i juli 2018. Denne ændring betyder, at dine siders load-hastighed nu vil blive en faktor for dine placeringer på mobile søgninger.

Læs artiklen

Google vil markere http-hjemmesider som ”ikke-sikre”

05/09/2017
|

Har du en hjemmeside, der ”kun” kører på http-protokollen? I så fald kan du risikere, at Google fra oktober i 2017 i Chrome vil markere din hjemmeside som ”ikke sikker” over for dine brugere, hvis du har en formular på dit website.

Læs artiklen
HTTPS

HTTPS bliver afgørende for din hjemmeside

04/01/2017
|

Fra slutningen af januar 2017 vil et nyt tiltag fra Google træde i kraft, som kan være særdeles afgørende for din hjemmeside.
HTTPS er et sikkerhedscertifikat, der viser, om det er sikkert at bevæge sig rundt p […]

Læs artiklen
www

7 ting der skræmmer brugerne væk fra din hjemmeside

04/01/2017
|

Der er mange ting, man skal overveje, når man laver en hjemmeside, men nogle af tingene har rigtig stor betydning for brugeroplevelsen af hjemmeside. En dårlig brugervenlighed kan skræmme brugerne væk fra din hjemmeside – næsten før de er kommet ind på den.

Læs artiklen

Er din hjemmeside mobilvenlig?

07/11/2016
|

Når vi foretager søgninger efter produkter, virksomheder eller services, så foregår det i højere og højere grad fra mobiltelefoner og tablets.

Vi er som forbrugere blevet vant til, at vi kan få adgang til al information, mens […]

Læs artiklen