Shitstorm Pro

KURSUSBESKRIVELSE


Shitstorms er blandt de største trusler for dansk og internationalt erhvervsliv, og tager man dem ikke alvorligt samt får den rigtige shitstorm-rådgivning, risikerer man at komme rigtig galt af sted.

Shitstorms bliver mere udbredt og resulterer i, at virksomheder pludselig rammes af massive klager og sure opstød på deres sociale medier, i medierne og andre steder på nettet. Konsekvenserne af at ende i den offentlige og digitale gabestok kan være enorme, hvis ikke man håndterer situationen rigtigt.

På ATAK A/S’ 3-ugers kursus i Shitstorm PRO får du et indblik i en lang række data og værktøjer, der klæder dig på til at opbygge en proaktiv strategi samt håndtere en aktuel shitstorm. Du får 360 graders forståelse af vigtigheden i både intern og ekstern kommunikation under en digital krise, så skaden begrænses mest muligt. Du bliver undervist af landets absolut førende specialister på området.


KURSUSPROGRAM


LEKTIONEMNE
1Hvad er en shitstorm, hvorfor opstår den, og hvordan forberedes en shitstorm-strategi.
2Analyse af shitstorm-cases og brug af teknikker og værktøjer.
3Håndtering af shitstorms - OFFLINE. Håndtering af pressen/offentligheden inkl. intern kommunikation og pressemeddelelser.
4Håndtering af shitstorms - Sociale medier, Google og anmeldelsesplatforme.
5Fake news og falske anklager, herunder chikane af personale.
6Jura og digital oprydning.