Shitstorm-kursus SHITSTORM PRO - håndtering og krisekommunikation

SHITSTORM PRO - Daghold eller Onlinekursus


Shitstorms er blandt de største trusler for dansk og internationalt erhvervsliv, og tager man dem ikke alvorligt samt får den rigtige shitstorm-rådgivning, risikerer man at komme rigtig galt af sted.

Shitstorms bliver mere udbredt og resulterer i, at virksomheder pludselig rammes af massive klager og sure opstød på deres sociale medier, i medierne og andre steder på nettet. Konsekvenserne af at ende i den offentlige og digitale gabestok kan være enorme, hvis ikke man håndterer situationen rigtigt.

På ATAK Nordics 3-ugers kursus i Shitstorm PRO får du et indblik i en lang række data og værktøjer, der klæder dig på til at opbygge en proaktiv strategi samt håndtere en aktuel shitstorm. Du får 360 graders forståelse af vigtigheden i både intern og ekstern kommunikation under en digital krise, så skaden begrænses mest muligt. Du bliver undervist af landets absolut førende specialister på området.

DAGHOLD & ONLINEKURSUS: Kurset SHITSTORM PRO tilbydes både som daghold eller som et rent eller delvist onlinekursus (Via Zoom)


KURSUSPROGRAM


LEKTION EMNE
1 Hvad er en shitstorm, hvorfor opstår den, og hvordan forberedes en shitstorm-strategi.
2 Analyse af shitstorm-cases og brug af teknikker og værktøjer.
3 Håndtering af shitstorms - OFFLINE. Håndtering af pressen/offentligheden inkl. intern kommunikation og pressemeddelelser.
4 Håndtering af shitstorms - Sociale medier, Google og anmeldelsesplatforme.
5 Fake news og falske anklager, herunder chikane af personale.
6 Jura og digital oprydning.